CursusPlanner | Osiris OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "Proton"

33ste kandidaatsbestuur

Van links naar rechts: Stefan Bismeijer, Dylan van Tongeren, Sonja Wilms, Martijn Hut, Ayla Dekker en Inge de Bruin.

Martijn Hut (Kandidaatsvoorzitter)

Heyhoi, mijn naam is Martijn Hut, ik ben 19 jaar oud en tweedejaars student Scheikunde. Oorspronkelijk kom ik uit het mooie stadje achter de dûnah, maar ik woon al sinds het begin van mijn studententijd in Utrecht. In mijn vrije tijd roei ik veel (5 x per week, ik lijk wel gek) en probeer ik zoveel mogelijk met vrienden af te spreken (soms studeer ik ook nog wel een beetje). Ik heb een ongezonde obsessie met het getal 15, speel af en toe gitaar (en ukelele) en ik zing vaak heel de dag door (maar ben wel stil als je het vraagt ;)). Als je me ooit in Olympos ziet, ben ik altijd in voor een 1 v 1 op de ergo. Als je me in de PK ziet ben ik altijd wel in voor een leuk gesprek of een potje Skip Bo. 

Sonja Wilms (Kandidaatssecretaris)

Heyhey! Ik ben Sonja Wilms, waarschijnlijk kennen de meeste van jullie me al wel, maar voor de rest: ik ben 20 jaar en ik zit nu in de m’n tweede jaar van de studie Scheikunde. Ik woon nu al bijna twee jaar (wow realisatiemomentje) in een herenhuis in het centrumpje van U. Ik kom uit het dorpje Pijnacker, dat ligt tussen Den Haag en Rotterdam in. Mijn moeder heet Marjan, ze is onderhand een kleine legende geworden bij Proton, dus wellicht is het goed om haar naam te onthouden. Ik heb de afgelopen tien jaar gevolleybald, maar ik ga komend jaar waarschijnlijk stoppen. Daarbij loop ik heel af en toe hard of ben ik te vinden in de sportschool. Ik heb echt een passie voor koekjes bakken en koken en houd dan ook wel van lekker eten. Waar je me echt gelukkig mee maakt is snoepjes en zure dingen, ik houd ook meer van snoepjes dan van chocolade. Ik denk dat veel mensen mij zullen omschrijven als altijd vrolijk, wat ik ook vaak ben, dus als je zin hebt in een knuffel of slechte grappen om wat vrolijker te worden, kom dan vooral een praatje maken. :D 

Ayla Dekker (Kandidaatspenningmeester)

Hallo?! Ik ben Ayla Dekker, 19 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Tilburg in het gezellige Brabant. Ondertussen woon ik al bijna 2 jaar in Utrecht, wat me zeker goed bevalt. Ik ben nu bijna klaar met mijn tweede jaar Scheikunde en Natuurkunde. Wonderbaarlijk genoeg heb ik hiernaast nog tijd over, die ik natuurlijk graag opvul met Protonactiviteiten en -commissies. Verder vind ik een beetje gezellig doen met vrienden en een avondje thuis Netflixen of een boek lezen ook heerlijk. Vroeger was ik ook nog behoorlijk sportief met onder ander korfbal en jiujitsu. Tegenwoordig probeer ik mezelf een paar keer per week naar de sportschool te slepen. Dit is ook wel redelijk nodig, want een van mijn andere grote hobby’s is bakken. In de pauzes en voor of na colleges ben ik vaak in de PK te vinden, waar ik zeker geen nee zeg tegen een gezellig gesprek of leuk spelletje!  

Dylan van Tongeren (Kandidaatsvicevoorzitter en -commissaris onderwijszaken)

Beste lezer,
Wat weten we over het proton? Om te beginnen is het wel wat klein en onder andere te vinden in atoomkernen, maar boven alles is het proton natuurlijk positief. Ik ben Dylan van Tongeren, negentien jaar oud en tweedejaars student scheikunde, en net als het proton heb ik positiviteit hoog in het vaandel. Desondanks ben ik niet zo zuur en hou ik wel van een verhoogde pHaha. Daarnaast ben ik na te zijn geboren in het tropische Suriname opgegroeid in het net iets minder tropische Wageningen, besta ik voor minimaal zestig procent uit Bar-Le-Duc en probeer ik het te maken in de hip hop scene. Ik wil dan ook best wat voor je freestylen, maar of er iets goeds uitkomt is niet te garanderen.

Inge de Bruin (Kandidaatsvicesecretaris en -commissaris interne contacten)

Hoi allemaal! Ik ben Inge de Bruin, 19 jaar oud en tweedejaars student Scheikunde. Ik kom uit Leerdam (bekend van glas en de kaas!), maar woon sinds kort in het mooie en gezellige Utrecht. Ik ben te herkennen aan lang blond haar en het talent om om vrijwel alles te kunnen lachen. Wanneer ik geen gekke stofjes op het lab aan het maken ben, sport, lees of Netflix ik graag. Ik ben dol op muziek en hoop ooit mijn platencollectie zo groot te krijgen als die van Harvey Specter uit Suits. Ik word erg blij van fruit, chocolade, koffie en Happy Socks! Iets minder blij word ik van kaas, de kapper en zwemmen in natuurwater. Verder ben ik altijd in voor een gezellige Protonactiviteit of een praatje op de Protonkamer, dus spreek me vooral aan als je wilt kletsen over van alles en nog wat!

Stefan Bismeijer (Kandidaatsvicepenningmeester en -commissaris externe contacten)

Heyhey, ik moet hier dus wat dingen neerzetten over mezelf, ookal ben ik daar heel slecht in, maar hier gaan we. Mijn naam is Stefan Bismeijer en ik ben iets meer dan 20 jaar geleden geboren in de stad van haring en Unilever onderzoek, oftewel Vlaardingen. Op dit moment ben ik bezig met mijn tweede jaar van Scheikunde. Naast sporadisch studeren, heb ik voorheen 14 jaar lang geturnd en doe ik op het moment aan klimmen en een cursus ‘pole fitness’. Verder kan je me vaak achter een schermpje van variërende grootte vinden of ben ik aan het eten. Als je ooit naar me op zoek bent om wat te vragen of om een slecht gesprek te hebben ben ik waarschijnlijk gewoon op de PK te vinden. En anders lig ik in bed.