CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Nieuws

Sluiting Protonkamer

Geplaatst door: Bestuur op vrijdag 29 juni 2018

Lieve leden, vanaf maandag 9 juli tot en met zondag 26 augustus zal de Protonkamer wegens de vakantie gesloten zijn. Van 2 tot en met 6 juli zal de kamer onregelmatiger open zijn. Als je nog graag iets wil doen of langs wil komen kun je altijd één van ons appen of we aanwezig zijn. We wensen jullie allemaal een hele fijne zomervakantie!

Lees meer »

Eindejaarsactiviteit

Geplaatst door: Bestuur op zondag 24 juni 2018

Komende vrijdag is het dan zover: de Eindejaarsactiviteit! Tijdens de Eindejaarsactiviteit, mede georganiseerd met het Departement en de MAcCie, zal de Protonpluim worden uitgereikt aan de beste docenten van het eerstejaar voor MLS en Scheikunde. Verder kunnen er oud-hollandse spellen gespeeld worden en zal er voor iedereen patat en een snack zijn!

Lees meer »

Opleiding scoort goed op visitatie

Geplaatst door: Bestuur op donderdag 21 juni 2018

Dinsdag 12 juni zijn de opleiding Scheikunde en de studierichting Molecular Life Sciences gevisiteerd door externe vakdeskundigen. De uitslag van de visitatie was goed, er zal daarom vandaag tijdens de lunch taart aanwezig zijn om dit te vieren. 

Lees meer »

Almanak is uit!

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 19 juni 2018

Afgelopen weekend was het dan zover: de onthulling van de nieuwe Almanak! De Almanakcommissie heeft het afgelopen jaar hard gewerkt om dit mooie boek uit te kunnen brengen, waarin van alles staat wat je niet wil vergeten na je studententijd. Als je hem nog niet hebt opgehaald, kom dan langs op de Protonkamer! Ook als je je niet hebt opgegeven voor een Almanak kun je er nog eentje bemachtigen. 

Lees meer »

Nieuwe bank op de PK!

Geplaatst door: Bestuur op vrijdag 25 mei 2018

Wat is dat nou?! Jazeker, we hebben een gloednieuwe bank, vers van de showroom klaarliggen voor u om lekker bij te komen van uw colleges.

Lees meer »