CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Nieuws

Eindejaarsactiviteit

Geplaatst door: Bestuur op zondag 24 juni 2018

Komende vrijdag is het dan zover: de Eindejaarsactiviteit! Tijdens de Eindejaarsactiviteit, mede georganiseerd met het Departement en de MAcCie, zal de Protonpluim worden uitgereikt aan de beste docenten van het eerstejaar voor MLS en Scheikunde. Verder kunnen er oud-hollandse spellen gespeeld worden en zal er voor iedereen patat en een snack zijn!

Lees meer »

Opleiding scoort goed op visitatie

Geplaatst door: Bestuur op donderdag 21 juni 2018

Dinsdag 12 juni zijn de opleiding Scheikunde en de studierichting Molecular Life Sciences gevisiteerd door externe vakdeskundigen. De uitslag van de visitatie was goed, er zal daarom vandaag tijdens de lunch taart aanwezig zijn om dit te vieren. 

Lees meer »

Almanak is uit!

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 19 juni 2018

Afgelopen weekend was het dan zover: de onthulling van de nieuwe Almanak! De Almanakcommissie heeft het afgelopen jaar hard gewerkt om dit mooie boek uit te kunnen brengen, waarin van alles staat wat je niet wil vergeten na je studententijd. Als je hem nog niet hebt opgehaald, kom dan langs op de Protonkamer! Ook als je je niet hebt opgegeven voor een Almanak kun je er nog eentje bemachtigen. 

Lees meer »

Nieuwe bank op de PK!

Geplaatst door: Bestuur op vrijdag 25 mei 2018

Wat is dat nou?! Jazeker, we hebben een gloednieuwe bank, vers van de showroom klaarliggen voor u om lekker bij te komen van uw colleges.

Lees meer »

Feestelijke lunches tijdens de Diesweek

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 22 mei 2018

Vandaag is de Diesweek van start gegaan! Naast dat er elke avond een leuke activiteit zal plaatsvinden, zullen tijdens de lunch verschillende commissies iets doen om er een extra feestelijke week van te maken. Zo heeft vandaag de SportCie afgetrapt met de klassieke verjaardagsactiviteiten koekhappen en spijkerpoepen. Woensdag zullen we samen met de MAcCie cakejes gaan versieren en donderdag zullen we met De Chemograaph collages gaan maken (inclusief glitters!). Kom dus vooral ook in de pauzes gezellig langs.

Lees meer »