CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Nieuws

Career Week

Geplaatst door: IC/TC op woensdag 14 februari 2018

In only two weeks the Career Week will start. On the 27th of February the Chemistry Career Day will take place and on the 1st of March BASF will organise a Business Case. More information can be found here.

Lees meer »

Tai Pan-ontwerpwedstrijd

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 13 februari 2018

Heb jij altijd al je eigen Tai Pan-kaarten willen hebben? En heb je ze altijd al zelf willen ontwerpen? Dan is dit je kans! Kom langs op de bestuurskamer om aan een ontwerp te werken of stuur je ontwerp naar bestuur@ussproton.nl. De deadline voor het indienen van je ontwerp is 30 maart. 

Lees meer »

Krijn de Jong genomineerd voor Docentenprijs

Geplaatst door: Bestuur op vrijdag 26 januari 2018

Prof. dr. ir. Krijn de Jong is genomineerd voor De Docentenprijs van de Universiteit Utrecht! We zijn nu hard bezig met het verzamelen van zoveel mogelijk materiaal om de jury ervan te overtuigen dat hij deze prijs ook absoluut verdient. Heb jij ook nog een leuke anekdote over Krijn de Jong als docent, of wil je ons helpen naar de overwinning? Laat het dan aan ons weten!

Lees meer »

Inschrijvingen ONCS openen!

Geplaatst door: Bestuur op donderdag 18 januari 2018

Komende maandag om kwart voor 1 zullen de inschrijvingen van de ONCS openen! Kijk dus vast op oncs.nl welke sport je leuk lijkt en schrijf je in!

Lees meer »

A Cinderella Story

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 16 januari 2018

Op vrijdag 9 februari zal het jaarlijkse Protongala plaatsvinden! Het zal een gemaskerd bal zijn met als thema 'A Cinderella Story'. De kaartjes zijn te koop in de bestuurskamer. Lijkt het je leuk om met een date te komen maar weet je niet zo goed met wie? Stuur dan een mailtje naar ikzoekeenprotongaladate@gmail.com en wie weet kunnen wij een date voor je regelen!

Lees meer »