CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Nieuws

Vacature practicumassistent

Geplaatst door: Bestuur op woensdag 18 april 2018

Voor periode 4 zijn we nog op zoek naar practicumassistenten! Er zijn twee verschillende practica: de paracetamolsynthese en de demoproef. Deze worden gegeven aan middelbare scholieren uit 5 en 6 vwo. Lijkt het je leuk om dit te doen en wil je wat bijverdienen, stuur dan een mailtje naar bestuur@ussproton.nl.

Voor meer vacatures klik hier.

Lees meer »

De Diesweek is in zicht!

Geplaatst door: Bestuur op maandag 16 april 2018

Van 22 t/m 26 mei zullen we de 32ste verjaardag van Proton uitgebreid vieren. Met als thema 'Vivaldies' onder de zinspreuk 'In welk seizoen kom jij tot bloei?' zullen we een week lang genieten van allerlei activiteiten! 

Lees meer »

Proton wint NSE-borrel!

Geplaatst door: Bestuur op woensdag 21 maart 2018

Doordat zovelen van ons de NSE hebben ingevuld (lang leve de nacho-actie van de Medezeggenschap) wint Proton een gratis borrel! Er zal gratis bier en fris zijn op de PI-uitzwaaiborrel! Kom dus allemaal langs op donderdag 19 april!

Lees meer »

Voorgedragen ereleden 9 maart op de Protonkamer

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 06 maart 2018

Bij de afgelopen algemene ledenvergadering hebben wij Rob Bensdorp en Victor Winter voorgedragen voor het erelidmaatschap vanwege hun bijzondere verdiensten en betrokkenheid bij onze vereniging. Om ze te laten zien hoe de vereniging er nu uitziet, hebben wij hen komende vrijdag 9 maart in de middag uitgenodigd om langs te komen op de Protonkamer. Wil jij hen ook graag leren kennen? Kom dan vooral langs om een leuk praatje met ze te maken!

Lees meer »

RAGweek

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 06 maart 2018

Van 7 t/m 14 maart zal de RAGweek plaatsvinden! Tijdens de RAGweek (raise and give) wordt er geld opgehaald voor Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes en Stichting 113 Zelfmoordpreventie. Proton zal in deze week haar steentje bijdragen door tijdens de lunchpauzes broodjes te verkopen. Woensdag en vrijdag kun je lekkere gezonde broodjes halen. Volgende week maandag en dinsdag kun je een heerlijk broodje knakworst of falafel halen. Kom en smikkel!

Lees meer »