CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Nieuws

A Cinderella Story

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 16 januari 2018

Op vrijdag 9 februari zal het jaarlijkse Protongala plaatsvinden! Het zal een gemaskerd bal zijn met als thema 'A Cinderella Story'. De kaartjes zijn te koop in de bestuurskamer. Lijkt het je leuk om met een date te komen maar weet je niet zo goed met wie? Stuur dan een mailtje naar ikzoekeenprotongaladate@gmail.com en wie weet kunnen wij een date voor je regelen!

Lees meer »

Kerstvakantie

Geplaatst door: Bestuur op vrijdag 22 december 2017

Na een mooi kerstdiner is het dan eindelijk tijd voor vakantie! Het bestuur is bezig met de laatste dingetjes afronden en de pk grondig schoonmaken. We zien jullie graag terug op 8 januari, of op 2 of 5 januari tijdens je hertentamens. 

Lees meer »

De kerstboom staat!

Geplaatst door: Bestuur op vrijdag 08 december 2017

Nu Sinterklaas het land uit is en de pepernoten verdoemd zijn naar de krochten van de bank, is het tijd om de kerstboom op te zetten. Kom hem bewonderen op de Protonkamer, en als je je eigen kerstbal erin wilt hangen, kom dan komende donderdag kerstballen versieren met de Eerstejaarscommissie!

Lees meer »

De nieuwe Chemograaph is uit!

Geplaatst door: IC/TC op maandag 20 november 2017

De nieuwe edite van de Chemograaph is uitgebracht! Klik hier om hem online te lezen, of tot snel op de PK!

Lees meer »

De Potjesideeënbrievenbus is open!

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 14 november 2017

Sinds gisteren is het weer mogelijk om een Potjesidee in te dienen! Sommige mensen renden hier al gelijk op af, om hun allergrootste droom voor Proton te laten uitkomen. Weet jij ook iets heel leuks voor op de Protonkamer? Bijvoorbeeld een bordspel, een week gratis taart of een goudvis, dien dat dan snel in op de Protonkamer in de gele brievenbus! Over een tijdje zullen we het beste (haalbare) idee hieruit kiezen en zal het verwezenlijkt worden binnen een budget van 50 euro.

Lees meer »