CursusPlanner | Osiris OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "Proton"

Nieuws

Het 33ste bestuur der U.S.S. Proton

Geplaatst door: Bestuur op donderdag 20 september 2018

Vol trots presenteren wij het 33ste bestuur der U.S.S Proton, onder het motto 'Katalytisch'.

V.l.n.r.: Dinja, Winnie, Just Pé, Hidde, Suzanne en Daphne.

Lees meer »

P-in-1 en CBA cadeautjes

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 18 september 2018

Als je afgelopen jaar je propedeuse in een keer hebt gehaald of als je in een commissie van Proton hebt gezeten kun je op de Protonkamer een leuk cadeautje op komen halen!

Lees meer »

Protonkamer gesloten 21 september

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 18 september 2018

Lieve leden, wegens de wisseling van het bestuur is de Protonkamer aanstaande vrijdag (21 september 2018) gesloten. Vanaf volgende week maandag is de Protonkamer weer van maandag tot en met vrijdag van kwart voor 9 tot half 6 open en zal er weer dampende koffie en thee voor jullie klaarstaan!

Lees meer »

Activiteiten Introductieweek

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 28 augustus 2018

Het nieuwe collegejaar is al bijna begonnen en zal zoals gebruikelijk beginnen met de Introductieweek. In deze week zullen ook een aantal activiteiten plaatsvinden die niet alleen voor de nieuwe eerstejaars en de mentorouders toegangelijk zijn. Op donderdag zal het Introductiefeest plaatsvinden en vrijdag zal de week afgesloten worden met een Departementale Borrel, dus kom lekker Après-skiën bij het feest en schrijf je in voor de borrel!

Lees meer »

Sluiting Protonkamer

Geplaatst door: Bestuur op vrijdag 29 juni 2018

Lieve leden, vanaf maandag 9 juli tot en met zondag 26 augustus zal de Protonkamer wegens de vakantie gesloten zijn. Van 2 tot en met 6 juli zal de kamer onregelmatiger open zijn. Als je nog graag iets wil doen of langs wil komen kun je altijd één van ons appen of we aanwezig zijn. We wensen jullie allemaal een hele fijne zomervakantie!

Lees meer »