CursusPlanner | Osiris OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "Proton"

Nieuws

Inschrijvingen ONCS openen!

Geplaatst door: Bestuur op donderdag 18 januari 2018

Komende maandag om kwart voor 1 zullen de inschrijvingen van de ONCS openen! Kijk dus vast op oncs.nl welke sport je leuk lijkt en schrijf je in!

Lees meer »

A Cinderella Story

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 16 januari 2018

Op vrijdag 9 februari zal het jaarlijkse Protongala plaatsvinden! Het zal een gemaskerd bal zijn met als thema 'A Cinderella Story'. De kaartjes zijn te koop in de bestuurskamer. Lijkt het je leuk om met een date te komen maar weet je niet zo goed met wie? Stuur dan een mailtje naar ikzoekeenprotongaladate@gmail.com en wie weet kunnen wij een date voor je regelen!

Lees meer »

Kerstvakantie

Geplaatst door: Bestuur op vrijdag 22 december 2017

Na een mooi kerstdiner is het dan eindelijk tijd voor vakantie! Het bestuur is bezig met de laatste dingetjes afronden en de pk grondig schoonmaken. We zien jullie graag terug op 8 januari, of op 2 of 5 januari tijdens je hertentamens. 

Lees meer »

De kerstboom staat!

Geplaatst door: Bestuur op vrijdag 08 december 2017

Nu Sinterklaas het land uit is en de pepernoten verdoemd zijn naar de krochten van de bank, is het tijd om de kerstboom op te zetten. Kom hem bewonderen op de Protonkamer, en als je je eigen kerstbal erin wilt hangen, kom dan komende donderdag kerstballen versieren met de Eerstejaarscommissie!

Lees meer »

De nieuwe Chemograaph is uit!

Geplaatst door: IC/TC op maandag 20 november 2017

De nieuwe edite van de Chemograaph is uitgebracht! Klik hier om hem online te lezen, of tot snel op de PK!

Lees meer »