CursusPlanner | Osiris OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "Proton"

Nieuws

RAGweek 2017!

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 07 maart 2017

Van 8 t/m 15 maart vindt de RAGweek plaats. Door een heerlijk ontbijtje of lunch te kopen op de Protonkamer steun jij het goede doel! Klik op de afbeelding hiernaast om het volledige menu te zien.

Lees meer »

Potjesactiviteit

Geplaatst door: Bestuur op maandag 27 februari 2017

Heb jij een goed idee voor een activiteit? Het bestuur stelt €100,- beschikbaar voor jou!

Lees meer »

Online inschrijven voor activiteiten

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 21 februari 2017

Sinds 17 februari is het mogelijk om je online in te schrijven voor activiteiten. Door op deze pagina te klikken op 'Activiteiten' en vervolgens naar de betreffende activiteit te scrollen kan je je inschrijven. Ook kan je hier zien of er eten bij de activiteit zal zijn. Als dit het geval is kan je op het bestek klikken om het menu te laden, geef vervolgens je keus door tijdens het inschrijven.

Lees meer »

Carrièreweken

Geplaatst door: Bestuur op dinsdag 21 februari 2017

Van 21 tot 31 maart organiseert Proton de carrièreweken. Hier kan je allerlei kennis en vaardigheden opdoen die handig kunnen zijn voor je (toekomstige) carrière. Proton organiseert deze twee weken 5 evenementen om je voor te bereiden op je leven na de universiteit.

Lees meer »

Passen van Proton sportbroek nu mogelijk!

Geplaatst door: Bestuur op donderdag 02 februari 2017

Altijd al je eigen Protonsportbroek willen hebben? Of wil je lekker slapen onder een slaapzaak met Protonlogo? Schrijf je nu in dan voor de Protonitems en wees helemaal voorbereid voor de komende ONCS (waar je je ook nog voor in kan schrijven)!

Lees meer »