CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

PI inschrijvingen zijn geopend

Geplaatst door IC/TC op vrijdag 12 mei 2023

Proton International is voor de reis van 2024 op zoek naar nieuwe commissieleden!

Samen met zes anderen zal je een reis van ongeveer negen dagen naar het buitenland organiseren voor een groep van 24 studenten. Tijdens deze reis zullen we niet alleen de toerist uithangen en de stad ontdekken, maar ook zullen we op bezoek gaan bij bedrijven en universiteiten in de regio. Deze reis wordt vaak als onvergetelijk bestempeld en is naast educatief ook heel gezellig!

Taken die je als commissielid kunt verwachten zijn: hostels of vluchten boeken, universiteiten of bedrijven contacteren of promotie maken. De commissie is redelijke druk, we vergaderen vaak om de drie weken en naar aanloop van de reis steeds vaker. Echter zijn deze vergaderingen wel altijd heel gezellig en eten we vaak van tevoren met z'n allen, we zijn daarom ook zeker een hechte commissie!

Lijkt het jou ook zo leuk om deze fantastische reis te organiseren in april 2024 met deze gezellige commissie? Vul dan dit formulier in vóór 20.00 uur 9 juni 2023!*

*Je kunt je opgeven als je in het collegejaar 2023-2024 een derdejaars of ouder bent en niet naar het buitenland gaat. Daarbij is het noodzakelijk dat je in april 2024 ook mee kan gaan op reis ;).

P.S. Voor meer informatie of als je nog vragen hebt, kun je mailen naar: picommissie@gmail.com, een whatsapje sturen naar een van de commissieleden of naar het bestuur.

Je opgeven kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejYZLdRSozstbbSEMDU3-VJ3Uc5Bq51V9nmaVvNLV6OOTIhw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

« Terug