CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Proton International commissieinschrijving

Geplaatst door Bestuur op woensdag 25 mei 2022

Proton International (PI) is voor de reis van 2023 op zoek naar een nieuw commissielid! 

Lijkt het jou ook zo leuk om deze fantastische reis te organiseren in april 2023 met deze gezellige commissie? Vul dan dit formulier in vóór 23.59 uur 22 juni 2022!* 

Proton International is voor de reis van 2023 op zoek naar nieuwe commissieleden! 

Samen met zes anderen zal je een reis van ongeveer negen dagen naar het buitenland organiseren voor een groep van 24 studenten. Tijdens deze reis zullen we niet alleen de toerist uithangen en de stad ontdekken, maar ook zullen we op bezoek gaan bij bedrijven en universiteiten in de regio. Deze reis wordt vaak als onvergetelijk bestempeld en is naast educatief ook heel gezellig!

Taken die je als commissielid kunt verwachten zijn: hostels of vluchten boeken, universiteiten of bedrijven contacteren of promotie maken. De commissie is redelijke druk, we vergaderen vaak om de drie weken en naar aanloop van de reis steeds vaker. Echter zijn deze vergaderingen wel altijd heel gezellig en eten we vaak van tevoren met z'n allen, we zijn daarom ook zeker een hechte commissie!

Lijkt het jou ook zo leuk om deze fantastische reis te organiseren in april 2023 met deze gezellige commissie? Vul dan dit formulier in vóór 23.59 uur 22 juni 2022!* 

*Je kunt je opgeven als je in het collegejaar 2022-2023 een derdejaars of ouder bent en niet naar het buitenland gaat. Daarbij is het noodzakelijk dat je in april 2023 ook mee kan gaan op reis ;).

P.S. Voor meer informatie of als je nog vragen hebt, kun je mailen naar: picommissie@gmail.com, een whatsappje sturen naar een van de commissieleden of naar het bestuur.

Liefs, PI 2022

« Terug