CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Boekverkoop

Proton verzorgt voor haar leden de verkoop van studieboeken. Leden van Proton kunnen bij Proton met korting de boeken kopen die nodig zijn voor de studie Scheikunde. Boeken kunnen via de webshop worden besteld gedurerende de bestelperiodes.

Eerstejaarsboekverkoop

Alle nieuwe eerstejaars krijgen in de vakantie een mail met informatie over hoe de boeken besteld kunnen worden. De boeken worden besteld en betaald met iDeal via de webshop, deze worden vervolgens thuis afgeleverd. Op de webshop kan je aangeven welke boeken je wel en welke je niet wilt kopen. Tijdens het bestellen van de boeken kunnen de eerstejaarsstudenten lid worden van de studievereniging. De webshop is hier te vinden. Voor alle volledigheid kan je de boekenlijst, die ook in de brief staat, hier vinden voor Scheikunde.

Boekverkoop voor ouderejaars

De ouderejaarsstudenten kunnen per periode de boeken die benodigd zijn voor hun vakken bij Proton bestellen. Dit gaat ook weer via de webshop. De boekenlijst van elke periode wordt via een e-mail aan alle scheikunde en MLS-studenten bekendgemaakt.

Eerstejaarsstudenten hoeven hun boeken alleen maar aan het begin van het jaar te bestellen, niet per periode.

Betaling

De boeken worden op de webshop via iDeal, dus direct na de bestelling betaald. Zorg dus dat je genoeg geld op je rekening hebt als je boeken gaat bestellen.

Speciale bestellingen

Heb je een boek nodig dat niet op onze lijst staat, maar wel gerelateerd is aan de studie scheikunde of Molecular Life Sciences? Stuur dan een mail naar het bestuur met de ISBN-13, titel en auteur van het boek. Wij zullen dan kijken of het mogelijk is om dit boek voor jou te bestellen.