CursusPlanner | Osiris OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "Proton"

Fotocommissie

Leden:

Bill Gresnigt, Cos Hesseling, Daan Roovers, Elena Höppener, Hidde Nolten, Jochem Paardekoper, Jorrit van Hoof, Lars Kamphuis, Liselotte Olthof, Mark Slagter, Matt Peerlings, Renan Yigit en Stijn Alberts.


Belasting: Licht
Doel: Ter ontspanning
Verband: Protongericht

Fotocommissie

De fotocommissie draagt er zorg voor dat elke activiteit die georganiseerd wordt door de U.S.S. Proton op de gevoelige plaat wordt vastgelegd.

Ook dit jaar staat de fotocommissie weer paraat om leuke foto's te maken van de Protonezen tijdens alle leuke activiteiten die Proton organiseert. Maar wat is nou het nut van deze foto's? Stel je voor dat je niet naar een activiteit kan omdat je ziek bent of een ander oponthoud, maar je wil wel weten wat er allemaal gebeurt. Dan kan je altijd terugvallen op de foto's die na een paar dagen op de site staan. Of je bent iets te lang door gegaan op de desbetreffende activiteit en je herinnert je de volgende dag niets meer van de late uurtjes. Ook dan bieden de foto's van deze geweldige commissie een uitkomst.

Verder ondersteunt de fotocommissie ook de Chemograaph. Door de foto's die in dit geweldige blad komen, worden de wat meer visueel ingestelde mensen onder ons ook weer blij.


« Eerstejaarscommissie - Galacommissie »