CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

ONCS-commissie

Leden:

Alex (voorzitter), Niels (secretaris), Melle (penningmeester), Suzanne (commissaris locatie), Midas (commissaris catering en feest), Inèz (commissaris catering en feest), Daan (wedstrijdsecretaris), Youri (commissaris extern), Fleur (commissaris promotie)


Motto: Wordt nog bekend!
Belasting: Zwaar
Doel: Ter ontspanning
Verband: Interstedelijk

ONCS-commissie

In 2022 is het weer zo ver, de ONCS komt naar Utrecht!

Zo’n ONCS organiseert zichzelf natuurlijk niet, daarvoor is een commissie nodig.

Negen knappe koppen steken hun knappe koppen bij elkaar om er een fantastisch evenement van te maken. 6 protonnezen uit Utrecht en drie codonnezen uit Wageningen namen deze verantwoordelijkheid op zich:

Dit fantastische team trekkerlovers vergadert er op los (bijna allemaal binnen anderhalf uur, anders heeft iedereen een anytimer op Alex) in de ONCS skype groep. Als iemand een vergaderpuntje aankaart krijgt deze persoon meestal drie stemmen tegelijk op zich af gebombardeerd. Tijdens de themavergadering wordt er door een protonnees een scheikunde grapje verteld vervolgd door een ‘Sorry jongens maar eigenlijk snap ik em niet haha.’ Afkomstig van een van de codonnezen. De vergaderingen bereiken hun toppunt zodra er een danspauze wordt ingelast en wordt afgesloten met een poging de vergadering uit te rekken tot anderhalf uur door iedereen behalve Alex, die met man en macht de vergadering gedurende deze poging probeert te sluiten.

Wij als commissie hebben ontzettend veel zin in de ONCS en om niet te vergeten: het commissieweekend. Zin in!!!!!!!!


« Master's Club - CaCie »