CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Oud-ledencommissie

Leden:

Anne-Eva Nieuwelink, Nico Hommels, Maarten Bransen, Lisette Pompe, Robin Geitenbeek, Hidde Nolten, Yoni Nederstigt, Sanne de Jong, Luc Smulders en Marco Heijnen. 


Belasting: Licht
Doel: Ter ontspanning
Verband: Protongericht

Oud-ledencommissie

De Oud-ledencommissie, met de gezelligste oud-leden van Proton, organiseert elk jaar een aantal activieiten voor de oud-leden van Proton. Door deze activiteiten proberen wij de band tussen Proton en haar oud-leden levendig te houden. Daarnaast zijn deze activiteiten de ideale gelegenheden om met je oud-studiegenoten in contact te blijven. Een greep uit wat de Oud-ledencommisie zoal organiseert:

- Het oud-ledenhandboek dat alle oud-leden ontvangen met daarin de gegevens van alle oud-leden, van afstudeerrichting tot werkervaring.
- Het Oud-ledenweekend voor oud-bestuursleden en oud-leden.
- Het Oud-ledenuitje bestaande uit een bezoek aan een bezienswaardigheid, een borrel en een diner, met als afsluiter vaak een bezoek aan het Bokbierfestival.

Ieder Protonlid kan na het verlaten van de studie geheel kostenloos oud-lid worden van Proton. Door je aan te melden wordt je opgenomen in het oud-ledenhandboek en ben je natuurlijk van harte welkom op het oud-ledenweekend en het oud-ledenuitje. Je kunt je opgeven door dit formulier in te vullen en te mailen naar oudleden@ussproton.nl. Bovendien zijn we altijd op zoek naar nieuwe commissieleden uit pas afgestudeerde jaargangen, dus als je geen genoeg kan krijgen van leuk commissiewerk, meld je dan aan bij de commissie. We hopen snel wat van je te horen!

Met vriendelijke groet,

De Oud-ledencommissie


« AlmanakCie - Ouderdagcommissie »