CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Het 37ste kandidaatsbestuur

v.l.n.r. Teike, Jet, Daniek, Sophie, Tobias en Julie

Sophie Hesp (Kandidaatsvoorzitter)

  

Hallo! Mijn naam is Sophie! Ik ben makkelijk te herkennen aan mijn gekleurde haar, heftige glitter make-uplooks en op de PK eet ik bijna alleen maar gnocchi. Ik kom uit het kleine Twentse dorpje Markelo, maar woon nu al bijna 3 jaar in Lunetten (Luuuuuuu!). Ik ben al 22 jaar oud, en tweedejaars scheikundestudent. Ik vind het echt een geweldig vak, maar ik kijk erg uit naar een jaartje iets minder studeren en me inzetten voor PROTON. Naast al het studeren hou ik ervan om naar festivals te gaan, mijn haar te verven, nagels te doen, sushi te maken (en te eten) en saxofoon spelen. Ohja, en ik heb een vreselijke muzieksmaak :PDaniek Vliek (Kandidaatssecretaris)

  

Heyo! Ik ben Daniek, maar ik word voornamelijk Vliek genoemd (en kan in sommige situaties zelfs een beetje verward zijn als iemand me bij mijn voornaam noemt). Ik ben 19 jaar oud en tweedejaars scheikundestudent. Ik ben opgegroeid in het Twentse dorpje Nijverdal (ook al is er niet veel meer over van dat mooie accent) en woon inmiddels al ongeveer 1,5 jaar in Utrecht. Wat ik het allerliefst doe is muziek maken of muziek luisteren: mocht je dus ooit een van je favoriete nummers met me willen delen, be my guest, want dat maakt me sowieso erg blij. Daarnaast probeer ik een keer in de zoveel tijd in de turnhal te staan en probeer ik af en toe een boek te lezen. Hopelijk tot snel op de pk!Tobias de Snoo (Kandidaatspenningmeester)

  

Heyhoi. Ik ben Tobias, maar je mag me ook Tobi noemen. Ik ben momenteel 20 jaar oud en tweedejaars student scheikunde. Ik heb tot mijn 19de gewoond in Hendrik-Ido-Ambacht (vlakbij Dordrecht). Sinds ongeveer een jaar ben ik vertrokken uit de bible-belt en verhuisd naar de oh-zo-mooie Pythagoraslaan. Mijn hobby's zijn gitaar spelen, lezen als het me uitkomt, en zo nu en dan hele willekeurige dingen. Ik heb sinds kort ook mijn routine gevonden in het verzorgen van mijn planten, hoewel ze het niet allemaal even goed doen. Misschien een cliché, maar ik hou van muziek! Luisteren en maken, en vooral nieuwe ontdekken.Jet Glaudemans (Kandidaatsvicevoorzitter en -commissaris onderwijszaken)

  

Hallo?! Ik ben Jet, 19 jaar en tweedejaars scheikundestudent. Ik ben opgegroeid in Beuningen (naast Nijmegen) en sinds een paar jaar zijn we verhuisd naar de wereldstad genaamd Almen (met wel één enkele buurtsupermarkt). Hier heb ik twee jaar gewoond tussen de paarden, kippen, bijen en onze hond. Maar sinds het begin van mijn studententijd woon ik gezellig in Utreg aan de ASW. In mijn vrije tijd doe ik dingen zoals: borduren op mijn truien, veel lezen, gamen, planten vermoorden zonder dat het mijn bedoeling is en natuurlijk desbetreffende planten dan weer vervangen. De thee van de PK leegdrinken is ook een favoriete bezigheid van mij, dus waarschijnlijk kom je me nog wel een keer tegen, hopelijk tot dan!Julie Stevens (Kandidaatsvicesecretaris en -commissaris interne contacten)

  

Hoi! Ik ben Julie (op zijn Frans uitgesproken), 19 jaar en tweedejaars scheikundestudent. Ik woon nu al een tijdje in LUnetten, maar ik kom oorspronkelijk ook uit het onmeunig mooie Twente. Ik hou van muziek en ga daarom naar zoveel mogelijk feestjes, concerten en festivals zolang mijn portemonnee het toelaat. Daarnaast kijk ik graag in mijn vrije tijd naar films, kunst en eendjes (zowel de auto’s als de dieren). Ik ben vaak op de PK te vinden om mijn pitabroodjes af te bakken in de oven, dus wellicht tot dan! Teike Franssen (Kandidaatsvicepenningmeester en -commissaris externe contacten)

  

Hallootjes! Ik ben Teike en ik ben 20 jaar. Ik ben derdejaars scheikunde student en ben nu bezig met mijn thesis. Dit doe ik nu aan de UvA, daarom zullen jullie me overdag helaas maar zelden op de pk tegenkomen :(, maar op de feesten en activiteiten kan je me nog wel vinden. Vanaf mijn tiende heb ik in Ambt Delden, het platteland in Twente, gewoond, maar sinds iets meer dan twee jaar ben ik weer terug in mijn geboortestad Utrecht. Ik woon nu in Pijlsweerd en vind het heerlijk om, vooral nu de zomer er weer aan komt, voor mijn huis in het zonnetje een boek te lezen of af en toe een paar rondjes hard te lopen in het Julianapark. Verder vind ik het erg leuk om (bas)gitaar te spelen en het liefst schrijf ik zelf mijn muziek. Hopelijk tot snel bij een feest of activiteit!

Meer info over het kandidaatsbestuur vind je hier.