CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Het 38ste kandidaatsbestuur

v.l.n.r. Tyeisha, Rodi, Michelle, Quinten, Geert en Julia

Quinten Maas (Kandidaatsvoorzitter)

  

Hoi Hoi, Ik ben Quinten, ik ben 20 jaar en verdoe m’n tijd hier al 2 jaar (met ontzettend veel plezier). Ik kom uit Zeist, ben recent verhuisd, naar Zeist… en zal waarschijnlijk nog wel ff blijven, in Zeist. In m’n vrije tijd zal je mij achter m’n drumstel terug kunnen vinden, of achter m’n pc als ik weer eens zit te gamen. Als je mij er eenzaam uit vindt zien en je hebt nog 2 mensen die niks te doen hebben kan je mij altijd vragen voor een potje Tai Pan, of eigenlijk elk ander spel, ik ben waarschijnlijk niet goed, maar zal er zeker plezier uit halen. Tot snel op de PK!Michelle van Vliet (Kandidaatssecretaris)

     

Hallo?! Ik ben Michelle, tweedejaars en 19 jaartjes jong. Ik ben geboren en getogen in het dorpje Harmelen en heb dus altijd al in provincie Utrecht rondgehuppeld. In mijn vrije tijd vind ik het suUuper leuk om rugby te spelen, wat je niet zou zeggen als je me ziet, maar waar je wel achter komt als je met me praat (ik stop er nooit over). Daarnaast dans ik graag de nacht weg op Protonfeesten en leid ik mezelf af met spelletjes tussen het studeren door. Het liefst doe ik Heertje klap of Ligretto, maar die tweede hebben we nog niet op de PK :( Voor nu moet je me dus maar blij maken met jouw favoriete spelletje! Tot op de PK of bij een activiteit!!Geert Kroon (Kandidaatspenningmeester)

  

Yooo, ik ben Geert a.k.a yung gerra en ik studeer nu al twee jaar scheikunde. Ik ben geboren in Woerden, maar ben direct gevlucht naar het prachtige Vinkeveen. In m’n vrije tijd kan je me vaak vinden op de voetbalvelden van SV Hertha of op discord als ik aan ‘t gamen ben. Maar niet alleen online hou ik van spelletjes, op de PK ben ik heel makkelijk over te halen om spelletjes te doen en dan met name Tai Pan (waar ik in tegendeel tot Quinten wel goed in ben). Ik hoop jullie snel te zien op de PK, aju paraplu!Rodi Kooijmans (Kandidaatsvicevoorzitter en -commissaris onderwijszaken)

   Hoi, ik ben Rodi en ik ben nu tweedejaars scheikunde nerd. Ik ben geboren in Schijndel, maar mijn ouders besloten toen ik vier was om naar een mooier dorp te verhuizen, wat waarschijnlijk fout is gegaan want nu woon ik in Vught. In mijn vrije tijd speel ik gitaar en schreeuw ik woorden en soms zinnen in een microfoon als zanger van Spooktocht. Geen zorgen hoor, want in het echt ben ik wel verstaanbaar, misschien ook aardig, en altijd in staat om 2.5 uur te ouwehoeren over mieren. Het is goed mogelijk dat ik de enige protonees ben die niet weet hoe Tai Pan werkt, maar kom vooral langs de PK om het me uit te leggen zodat ik de rest van het KB in kan maken! Houdoe, en tot op de PK!Julia Rem (Kandidaatsvicesecretaris en -commissaris interne contacten)

  

Hoi! Ik ben Julia, 19 jaar en tweedejaars scheikundestudent. Naast mijn studie lig ik in de praktijk vrijwel altijd op bed tiktoks te kijken of de sims te spelen. Ik durf te wedden dat ik meer (verschillende) sokken heb dan jij, ik heb namelijk 2 lades vol met allemaal verschillende sokken. Ook is er een grote kans dat je me ooit een dansje ziet doen in de protonkamer, ik heb niet voor niets bijna 10 jaar op dansen gezeten. Als laatste kan je me altijd blij maken met Nijntje, ik heb bijna de hele HEMA collectie bij elkaar gespaard. Tot snel op de PK! Tyeisha Lieuwes (Kandidaatsvicepenningmeester en -commissaris externe contacten)

  

Halloooooo, ik ben Tyeisha (taai-ie-sha voor iedereen die moeite heeft), 20 jaar en nu al weer tweedejaars scheikundestudent. Voornamelijk te herkennen aan de vele tattoos, piercings en gekleurd, krullend haar. Ik ben opgegroeid in Haarlem, maar sinds september kan ik met trots zeggen dat ik in Zeist woon. Fun fact: Quinten en ik kunnen naar elkaar zwaaien vanaf ons balkon! Verder hou ik enorm veel van appelsap en sokken, zoveel zelfs dat ik een sokken tattoo op m'n enkel heb! 
Om met een cliche af te sluiten: ik ben altijd wel in voor een potje Tai-Pan, maar liever Rummikub want ik wil graag beter worden. Hopelijk zie ik jullie snel op de PK <3