CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Hoyng Rokh Monegier


HOYNG ROKH MONEGIER is een advocaten- en octrooigemachtigdenkantoor gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht. HOYNG ROKH MONEGIER bestaat uit een buitengewoon team van meer dan 100 toegewijde IE-professionals, met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Lyon, Madrid, Mannheim, München en Parijs.

De octrooigemachtigden van HOYNG ROKH MONEGIER biedt een werkomgeving met een grote technische diversiteit en opereert op het scherpst van de snede. Wij behandelen complexe IE portfolio’s zowel voor multinationals, als voor middelgrote ondernemingen en start-ups.

Onze octrooigemachtigden en advocaten hebben ervaring in alle technologische domeinen waaronder:

•           Elektrotechniek en elektronica (o.m. halfgeleiders, signaalverwerkingssystemen waaronder telecom, computer gerelateerde uitvindingen en beeldvorming)

•           Chemie en life sciences (o.m. farmaceutica, biotechnologie, antilichaam en genetische modificatietechnologie, chemische technologie, polymeerwetenschappen, materiaalkunde, voedingstechnologieën, diagnostische testen)

•           Mechanica en werktuigbouw.

Wij hebben het hele jaar door plaats voor stagiairs op onze afdeling octrooigemachtigden.

Heb jij een technische achtergrond, goede academische resultaten en een aantoonbare affiniteit met rechten en business? Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij een gerenommeerd advocatenkantoor en je technische kennis toe te passen in een rechtspraktijk gefocust op intellectuele eigendom?

We bieden twee soorten stageplekken aan: tijdens een stage van 2 maanden krijg je de mogelijkheid om een gevoel te krijgen voor de wereld van octrooien en onze afstudeerstage van 6 maanden biedt de mogelijkheid af te studeren op een onderwerp dat technologie en rechten combineert.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar ella.vanaanhold@hoyngrokh.com