CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

24ste bestuur - Dynamisch

Jaren: 2009 -2010


24ste bestuur
Van links naar rechts: Christine, Frederike, Bieneke, Carlo, Cha en Elleke

Carlo van Overbeek (Voorzitter)

De voorzitter van het 24ste bestuur is Carlo van Overbeek, de jongen van de feitjes. Op miraculeuze wijze weet deze jongen over elk onderwerp een al dan niet interessant feitje te melden. Of het nou over wetenschap of godsdienst gaat, met Carlo kun je er over praten. En mocht het zo zijn dat hij een vraag heeft waar nog geen feiten over bestaan, dan zet hij zo zelf een onderzoekje op. Deze eigenschap komt als voorzitter natuurlijk goed van pas. Niet alleen hoeft Carlo op deze manier nooit met zijn mond vol tanden te staan, ook kan hij prima onderzoeken wat er binnen Proton speelt.


Bieneke Janssen (Secretaris)

Al is Bieneke Janssen de oudste van het 24ste bestuur, daar is meestal vrij weinig van te merken. Energiek als ze is, gaat ze graag mee naar de feesten en recepties van de verenigingen. Soms komt ze wat stil over, maar schijn bedriegt. Bieneke heeft altijd genoeg te vertellen. Samen met de andere meiden van het bestuur wordt bij vergaderingen regelmatig van de agenda afgeweken om zo wat "girl stuff" te bespreken. Soms tot ongenoegen van de twee andere leden van het bestuur. Bieneke staat daarnaast vooral bekend om haar mooie, gekleurde notulen met heerlijke namen. Notulen zal ze komend jaar nog voldoende gaan maken, aangezien zij de mooie taak van secretaris op zich wil nemen. Alle brieven, uitnodigingen, kaartjes en e-mails die jullie zullen krijgen komen van haar hand.


Cha Liang Chu (Penningmeester)

Cha Liang Chu is éên van de grote sterke Chinezen die deel uitmaakt van het 24ste bestuur der U.S.S. Proton. Komend jaar neemt hij de belangrijke taak van de penningmeester op zich en zorgt voor de centjes van onze dierbare vereniging. Cha staat, net zoals alle voorgaande penningmeesters, bekend om zijn lekker eetlust, maar dat niet alleen. Deze jongen kan daarnaast ook lekker koken, sushi rollen kan hij als geen ander en in tegenstelling tot de vorige penningmeesters is deze jongen niet bang van een beetje (of veel) schoonmaken. Al met al is Cha vooral heel zorgzaam en goed te vertrouwen met de bankpas van Proton.


Frederike Müskens (Vice-voorzitter en commissaris onderwijszaken)

Op onderwijszaken zit in het 24ste bestuur niemand minder dan Frederike Müskens. Als enige tweedejaars in het team is ze de jongste van het stel. Deze meid zal Proton krachtig verdedigen binnen de universiteit. Met een luide stem en een sterk karakter laat ze altijd duidelijk weten wat ze van iets vindt en hoe het beter zou kunnen. Mocht de voorzitter ooit nog met zijn mond vol tanden komen te staan, dan zal zij zeker het perfecte vangnet zijn. Maar schat haar ook weer niet te hard in, want na elke tirade is er weer die glimlach, die iedereen doet smelten.


Elleke van Harten (Vice-secretaris en commissaris interne contacten)

Eén van de vier meiden in het 24ste bestuur der U.S.S. Proton is een echt Zeeuws meisje, genaamd Elleke van Harten. Met haar open houding en vrolijke lach weet ze veel mensen op hun gemak te stellen. Dit zal haar ook zeker van pas komen volgend jaar, want Elleke is de vice-secretaris en commissaris interne contacten. Wat je misschien op het eerste gezicht niet zou denken, is dat er achter haar lieve uiterlijk en gedrag ook nog een heus feestbeest schuilt. Een jaar met veel lol op onder andere kampen en feestjes zal het met Elleke al met al wel worden!


Christine Tjong (Vice-penningmeester en commissaris externe contacten)

Bij deze kleine Chinese meid moet je goed opletten, want schijn bedriegt! Opgegroeid als de jongste van drie in Amsterdam, weet Christine Tjong van zich af te bijten. Ze is nooit bang te zeggen wat ze denkt en krijgt met deze directe aanpak alles wat ze wil. Dat is maar goed ook, want ze vormt samen met de andere Chinees het penningmeesterduo. Ze vervult de rol van vice-penningmeester en commissaris externe contacten en moet het sponsorgeld, de cases en excursies zien te regelen. Gelukkig heeft ze ook een zachte kant, zo heeft ze vorig jaar met de ICie er voor gezorgd dat de nieuwe eerstejaars een geweldige intro hadden. Speciale kracht: veel eten zonder aan te komen.