CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Voor de volledige jaaragenda, klik hier.

Disclaimer: We verzoeken jullie je tijdens alle activiteiten te houden aan de coronamaatregelen.

Wil je zien of je je hebt ingeschreven? Klik hier

Activiteiten

Diesweek "Mario Odiessey"

Proton is jarig en daarom vieren wij het door een week vol met activiteiten! Tijdens de dieslezing zal Willem Hilhorst van Beeld&Geluid vertellen over games en de rol van spel en spelen in de samenleving. Op woensdag kan je het bestuur feliciteren met de 38ste verjaardag van Proton. Tijdens de eetactiviteit kan je je eigen Mexicaanse Wraps bouwen. Op vrijdag kan je tijdens de cantus uit volle borst meezingen met je favoriete nummers. De diesweek zal worden afgesloten in het klimbos Lage Vuursche. 

De passe-partout is de goedkoopste optie om bij de hele diesweek te zijn. Je kan je inschrijven tot vrijdag 10 mei!

Inschrijven niet meer mogelijk    Meer informatie »


PhD Lunch Lecture

On the 21th of May, Björn Grabbet will give a lecture. He will talk about why he started his PhD, his research and the research at OCC. So if you are a bachelor student and you want to orientate yourself for your thesis or a master student who is thinking about a PhD, then you are more than welcome at the lecture. There will be a free lunch at 12:00.  

Ja, klik hier Inschrijven    Meer informatie »


IC/TC LAN-Party 2

Na het succes van de vorige LAN-party belooft ook deze avond weer reuze gezellig te worden! Neem al je games, controllers, gamecubes, Nintendo's en tamagotchi's mee en game de hele avond op de PK. 

Inschrijven    Meer informatie »


Batavierenrace 2024

De legendarische batavierenrace komt er weer aan. Schrijf je in en ren samen met je mede protonezen deze race. Na de race is er ook een groot feest.

Inschrijven    Meer informatie »


Kledingruilweek

Tijdens de kledingruilweek kan je al je oude kleding meenemen naar de PK waar andere Protonezen je oude shirt, broek of trui hopelijk een tweede kans kunnen geven. Je hoeft niet per se wat mee te nemen, je mag ook alleen tussen alle kleding opzoek naar een nieuwe outfit. Kom zeker langs!

Aan het eind van de week wordt alle overgebleven kleding naar het goede doel gebracht, dus wordt het niet meegenomen, wees niet getreurd, het komt sowieso op een goede plek terecht.

Inschrijven niet nodig    Meer informatie »


Tai-Pan lezing en toernooi

Het jaarlijkse Tai-Pan toernooi is er weer! Dit jaar met een once in a lifetime lezing over Tai-Pan, gegeven door Dylan en Martijn! Na de lezing begint dit spannende toernooi en gaan duo's van Proton, A-Eskwadraat en Incognito tegen elkaar strijden om het beste Tai-Panners te worden. De locatie en tijd zijn nog niet bekend, maar zal je later in de mail zien verschijnen.

Ja, klik hier Inschrijven    Meer informatie »


Save the date: EJW

Save the date voor Eindejaarsweekend! Het thema wordt binnenkort bekendgemaakt :)

Inschrijven niet nodig    Meer informatie »


Save the date: het liftweekend

Het heeft even geduurd, maar het is dan eindelijk weer zo ver, van 5-7 juli zullen we weer samen met Mebiose op liftweekend gaan! Verschillende duo's zullen op vrijdag 5 juli* hun best doen om zo snel mogelijk aan te komen op een locatie die nog tot het einde geheim zal blijven. Daarna zullen we de rest van het weekend op de onbekende locatie verblijven en kan iedereen op zondag 7 juli met eigen vervoer (of liftend ;)) weer naar huis. Je hebt nog enkele weken om een duo te vormen, want de inschrijvingen zullen openen op maandag 22 april om 13.00 uur! Ben jij in staat alle andere teams te verslaan en als eerste aan te komen? 

Kosten: ca. €70 p.p.
Inschrijvingen: maandag 22 april 13.00 uur op de Protonkamer

Belangrijke infomatie over de duo's:
-Je moet een duo maken binnen Proton
-Er zijn slechts 5 duoplekken beschikbaar per vereniging! 
-Minimaal één van de twee personen moet een man zijn, i.v.m. veiligheidsredenen. 
-Per liftduo hoeft maar één van de twee personen fysiek naar de inschrijving te komen. Hou wel de gegevens van de ander bij de hand!

Inschrijven in de PK    Meer informatie »