CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Voor de volledige jaaragenda, klik hier.

Disclaimer: We verzoeken jullie je tijdens alle activiteiten te houden aan de coronamaatregelen.

Wil je zien of je je hebt ingeschreven? Klik hier

Activiteiten

Glühwein Borrel

Beste studenten,

Komende 11 December van 16:00 tot 19:00 organiseren we in samenwerking met de masteropleiding Nanomaterials Science een (Gratis) eindejaarsborrel om het afgelopen jaar feestelijk af te sluiten. Om jullie te helpen de koude wintermaanden te doorstaan zal er warme Glüwein & Chcoolademelk zijn, en als voorproefje op het nieuwe jaar zijn oliebollen ook van de partij. Dus kom allemaal gezellig langs in de Vagant en geniet nog een laatste keer dit jaar met al je medestudenten. Later aansluiten is natuurlijk ook nog altijd mogelijk.

Om zeker te weten dat we genoeg lekkers hebben (en zodat we de financiële mensen kunnen laten zien dat we echt zoveel geld aan oliebollen uit moesten geven) vragen we je op te geven via de protonsite: https://ussproton.nl/activiteit/gluhwein-borrel.

Hopelijk zien we je daar.

Feestelijke Groetjes,

Thomas

Oliebollencoordinator Scheikunde

P.S. excuses voor de studenten die dan nog colleges hebben en/of moeten leren voor tentamens, we hebben ons best gedaan er omheen te plannen.

Inschrijven    Meer informatie »


Schaatsen met de SportCie

De SportCie zal op 12 december gaan schaatsen bij de Vechtsebanen! Heb je zin om wat rondjes te schaatsen of iedereen aan te moedigen met een lekkere warme chocolademelk in je hand? Kom vooral langs bij deze leuke en sportieve activiteit.

De deadline voor het inschrijven is maandag 11 december om 12:00! 

Ja, klik hier Inschrijven    Meer informatie »


Jurken passen met de GalaCie bij Dream Dresses

Heb jij nog een mooie jurk nodig voor het gala(of voor kerst)? Heb jij altijd al eens mee willen doen aan say yes to the dress? Ga dan 14 december mee naar dream dresses in Arnhem! Wij vertrekken om 17:30 op spoor 19 vanaf Utrecht Centraal. Hier kan je onder toezicht van de galacommissie als jury geweldige jurken passen! Dream Dresses is een grote locatie met drie verdiepingen aan ontzettend veel jurken, dus de kans dat jouw droomjurk er niet tussen zit is klein! Als je dan jouw droomjurk gevonden hebt kan je deze meenemen met 10% korting!

Inschrijven    Meer informatie »


COz: Pubquiz

Kom jij ook gezellig een pubquiz doen onder het genot van pannenkoeken? De COz organiseert de Pipapannenkoekenquiz met onderwerpen zoals: Wetenschap, Proton, de Uithof en natuurlijk pannenkoeken. Voor maar 2 euro per persoon kan jij met je team de strijd aan gaan voor een leuke prijs! Kom dus dinsdag 19 december langs op de PK voor deze leuke activiteit.

Ja, klik hier Inschrijven    Meer informatie »


Inschrijven Kerstdiner

Op 21 december zal de laatste activiteit van het jaar, namelijk het legendarische Kerstdiner, plaatsvinden, dit jaar voor jullie bereid door het 38ste bestuur der U.S.S. Proton. 

Er zijn nog een paar plekken over voor het kerstdiner, dus kom langs de PK om je in te schrijven! 

On the 21th of December the last activity of this year, the legendary Christmas dinner, will take place. This year the 38rd board will prepare a true feast for you. There are a few places left for the christmas dinner. So swing by the Protonroom to sign up! 

Inschrijven in de PK    Meer informatie »


Mind Blue Monday Run 2024

Samen met de SportCie doen wij mee aan de MIND Blue Monday Run! Stichting MIND zet zich in om psychische problemen te voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben te ondersteunen. Binnen Proton vinden wij het ook erg belangrijk is dat er aandacht is voor de mentale gezondheid van studenten en willen dit ook graag bespreekbaar maken. Daarom gaan wij hardlopen om zoveel mogelijk donaties op te halen voor MIND. Zo willen wij meehelpen aandacht te vragen voor psychische problemen. Vind jij het ook belangrijk dat dit onderwerp meer besproken wordt en steun jij onze actie? Ren dan mee en doneer! Zo kunnen we samen de positiviteit van Proton verspreiden!

Je kan doneren via de volgende link: 

https://bluemondayrun.doemeemetmind.nl/teams/u-s-s-proton-2?utm_campaign=mind&utm_content=joined_team&utm_medium=email-auto&utm_source=kentaa 

Inschrijven    Meer informatie »