CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Voor de volledige jaaragenda, klik hier.

Disclaimer: We verzoeken jullie je tijdens alle activiteiten te houden aan de coronamaatregelen.

Activiteiten

Potjesidee en -activiteit

We zijn bijna aan het eind van het jaar dus het wordt weer tijd voor het potjesidee en de potjesactiviteit! Heb jij een leuk idee van wat we voor op de Protonkamer kunnen kopen? Of heb jij een heel leuke activiteit in gedachten? Geef het aan in dit formulier! Wees zo creatief mogelijk: niks is te gek! 

Inschrijven niet meer mogelijk    Meer informatie »


Leerdagen periode 4

Omdat de tentamenweek er weer aankomt, hebben we weer een zaaltje in het Minnaertgebouw. Hier kun je onder het genot van koffie, thee en wat sociale druk rustig studeren voor je tentamens! Schrijf je in

Inschrijven    Meer informatie »


Eindejaarsactiviteit buitenspellen

Een van de laatste activiteiten van het jaar alweer, wat gaat het snel. Nu hebben we wel super goed nieuws want dit is een fysieke activiteit, dus wij als SportCie willen we er wat leuks van maken. En wat is nu beter dan een Hollands spelavondje Extreme. We gaan namelijk naast de gemiddelde campingspelletjes (die ook geweldig zijn ofc) ook Archery Tag spelen. Dus maak er elkaar in en schiet nog even deze activiteit van je bucketlist af! Tot 2 juli om 19:00! 

 

Disclaimer: We verzoeken jullie je tijdens de activiteit te houden aan de coronamaatregelen.

Inschrijven    Meer informatie »


Kanoen 7 juli

Omdat het kanoën in de lustrumweek helaas niet door kon gaan door het weer hebben we het verplaatst naar woensdag 7 juli! Schrijf je snel in want we hebben een maximum van 60 inschrijvingen. Schrijf je in individueel of in duo's* in en geef de begintijd aan die je voorkeur heeft. Voor maar €2 stap je al in de kano!

*Als je je in duo's inschrijft, schrijf je dan beide in.

Disclaimer: We verzoeken jullie je tijdens de activiteit te houden aan de coronamaatregelen.

Inschrijven    Meer informatie »