CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

26ste bestuur - Stralend

Jaren: 2011 - 2012


26ste bestuur
Van links naar rechts: Annelies, Bart, Robin, Paul, Gerda en Stephan

Paul van Vliet (Voorzitter)

Hoi, ik ben Paul van Vliet en ik ben derdejaars scheikundestudent. Oorspronkelijk kom ik uit Benschop, maar ik heb dat leuke dorpje al verruild voor de mooie stad Utrecht zodra de kans zich voordeed. Mijn vrije tijd stop ik graag vol met volleyballen, avondjes slechte films kijken en wijn drinken met mijn huisgenootjes en een select aantal computerspellen op easy spelen. Ik heb een aantal bijnamen, dus naast Paul luister ik ook naar ‘Bert’ en nog een andere naam die ik hier niet zal noemen. Je kunt mij beschrijven als vrolijk, energiek, een beetje naïef.


Robin Geitenbeek (Secretaris)

Ik, Robin Geitenbeek, kwam enkele jaren geleden eens buurten in Utrecht vanuit het verre, verre ‘Zeêuws-Vlaonderen’. Nou scheelt het dat mijn ouders ook van hot naar her gaan om de zoveel jaar, waardoor ik dit soort veranderingen inmiddels gewend ben. Van mijn hobby’s zijn tennis en (computer-)spellen spelen de voornaamste, al zijn muziek en films ook wel voor mij weggelegd. Ik ben altijd in voor gezelligheid, dus mocht je een vierde man voor ‘Jassen’ of ‘Taipan’ nodig hebben, schroom niet!


Gerda Korpershoek (Penningmeester)

Hallo! Ik ben Gerda Korpershoek en ik ben vierdejaars scheikundestudent. Een trotse Fries, want ik ben geboren en getogen in Wolvega (Zuid-Friesland), maar stiekem ook een beetje een neppe Fries, want ik spreek de taal niet eens. Drie jaar geleden besloot ik het platteland in te ruilen voor de gezellige stad Utrecht. In mijn vrije tijd kijk ik (te veel) series, drink ik (misschien ook wel te veel) een lekker biertje en kun je me (natuurlijk veel te weinig) in de sportschool vinden voor een leuk lesje BodyPump. En als ik er tijd voor maak, speel ik ook nog wel eens saxofoon. Verder hou ik van goeie muziek en stiekem ook van Nick en Simon, dus als Rosanne door de PK galmt, dan weet je wie er achter de knoppen gezeten heeft.


Bart Saes (Vicevoorzitter en commissaris onderwijszaken)

Op een zonnige dag, zoals ze die hebben in het zuiden, kwam ik, Bart Saes naar Utrecht met een passie voor de chemie. Ondertussen heb ik er al twee studiejaren op zitten, en het bevalt nog steeds enorm! Velen hier zullen me kennen als een blonde jongen met de bijnaam ‘schaap’, alhoewel dit natuurlijk niet mijn echte naam is. Waarom ik die bijnaam draag? In ieder geval niet om het slome gedrag wat kenmerkend is voor menig schaap! Ik ben een erg energieke jongen, behalve als ik door al die activiteiten mijn bed te weinig bezocht heb en dus vervolgens niet echt veel energie meer over heb. Te veel leuke dingen gedaan de avonden daarvoor en vervolgens weer veel te vroeg opgestaan.. Minder verstandig. Maar ach, het is toch ook doodzonde om zo’n mooie ochtend voorbij te laten gaan?


Stephan den Hartog (Vicesecretaris en commissaris interne contacten)

Konnichiwa! Ik ben Stephan den Hartog, derdejaars scheikundestudent, maar stiekem al vijfdejaars student. Na een onbezorgde jeugd in Bodegraven en Gouda besloot ik om het studentenleven te proeven in Leiden. Om vervolgens tot de ontdekking te komen dat het in Utrecht eigenlijk veel leuker is. Mijn hobby’s zijn hockeyen (wat ik eigenlijk nog veel te weinig doe), squashen, van elektronische muziek genieten (ook wel bestempeld als ‘herrie’) en koken. Mijn favoriete keuken is Japans, maar eigenlijk voel ik me op alle culinaire gebieden wel thuis. Daarnaast hou ik, zoals veel Protonezen, van allerlei kaartspellen en een heerlijk glas (speciaal)bier!


Annelies van der Bok (Vicepenningmeester en commissaris externe contacten)

Twee jaar geleden legde ik, Annelies van der Bok, de verre reis af naar Utrecht vanuit het dorpje Ouddorp. Voor de mensen die niet weten waar Ouddorp ligt, is het alleen handig om te weten dat het niet in de provincie Zeeland ligt. Er is namelijk ook nog een eiland dat bij Zuid-Holland behoort! Mijn vrije tijd probeer ik op te vullen met schilderen, maar dat schiet er de laatste tijd bij in. Daarnaast voel ik mij erg op mijn gemak met 10 wielen onder mij, skeelerend door de Ouddorpse duinen. Ook dit gebeurt alleen in het weekend, maar dat heeft als reden dat het met mijn gevoel voor richting erg onveilig is om in Utrecht te gaan skeeleren. Als je mij driemaal ronddraait ben ik de weg kwijt.