CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

27ste bestuur - Bruisend

Jaren: 2012 - 2013


27ste bestuur
Van links naar rechts: Leonie, Petra, Joanna, Frans, Anne-Eva en Stijn

Frans Dekker (Voorzitter)

Tijdens hospiteeravonden heb ik altijd een hekel aan de voorstelronde omdat ik tijdens het voorstellen denk dat ik alles al gezegd heb, en als iemand anders aan de beurt is bedenk ik nog vijf dingen die ik had kunnen vertellen. Daarom begin ik nu voor de zekerheid met de dingen die ik altijd vergeet. Mijn naam is Frans Dekker en ik ben derdejaars scheikundestudent. Naast mijn studie vind ik het leuk om van alles te doen: basketbal, mountainbiken, tekenen, borrelen bij proton, borrelen thuis, borrelen bij vrienden, een film kijken, lezen, koken... Op het moment kan ik niet meer verzinnen, maar ik denk dat ik nu toch wel een aardig beeld heb kunnen geven. Als me nog relevante dingen te binnen schieten laat ik het weten.


Joanna von Berg (Secretaris)

Hallo, ik ben Joanna von Berg en ik zit nu in het tweede jaar van mijn studie Scheikunde. Ik kom niet uit Duitsland, wel uit Zoetermeer. Hier heb ik de eerste twaalf jaar van mijn leven doorgebracht, totdat we naar Elst in Gelderland verhuisden. Vanuit dit gezellige dorp reisde ik de eerste paar maanden van mijn studie nog heen en weer naar Utrecht, nu woon ik op kamers in Zeist. Hier heb ik het erg naar mijn zin tussen de bomen en de fluitende vogels. Ik houd van de natuur, dat blijkt ook uit het feit dat ik een moestuin op mijn balkon heb. Verder vind ik het leuk om gitaar en computerspellen te spelen, doe ik aan klassiek ballet en ga ik gemiddeld eens per week naar de sportschool.


Anne-Eva Nieuwelink (Penningmeester)

Hallo! Ik ben Anne-Eva Nieuwelink, geboren en getogen in het Drentse land. Ik woon tegenwoordig in Utrecht en ben derdejaars student scheikunde. Mijn hobby’s zijn zingen, fotograferen, fietsen en zwemmen, maar een groot deel van mijn dagelijkse bezigheden houden verband met scheikunde en/of Proton. Sommigen van jullie zullen me wellicht kennen van COz-activiteiten of van de borrels en feestjes van de Borrelcommissie. Verder zit ik dit jaar in de Opleidingsadviescommissie waar we ons bezig houden met de kwaliteit van onze opleiding.


Petra Keijzer (Vicevoorzitter en commissaris onderwijszaken)

Hee! Ik ben Petra Keijzer. Drie jaar geleden heb ik het platteland vlakbij het rustige dorpje Marknesse (Flevoland) verwisseld voor de leuke stad Utrecht. Naast beginnen aan de opleiding scheikunde kwam natuurlijk ook een begin aan mijn studentenleven. Op feesten, borrels en andere activiteiten ben ik vaak te vinden. Daarnaast ben ik ook zonder activiteit vaak te vinden op de Protonkamer, soms voor commissiewerk, maar meestal om een potje te klaverjassen of taipannen. Andere hobby’s van mij zijn het kijken naar films en series, waaronder anime, het luisteren naar muziek en vooral ook het gaan naar concerten en festivals en natuurlijk het eten van chocolade.


Stijn Hinterding (Vicesecretaris en commissaris interne contacten)

Hoi! Ik ben Stijn Hinterding, ten tijde van schrijve alweer bijna klaar met mijn tweede jaar scheikunde. Ik kom uit de Achterhoek (al ben ik stiekem geboren in Arnhem), vanwaar ik naar de grote stad Utrecht getrokken ben. Ik ben graag creatief bezig, of dat nou tekenen, ontwerpen, programmeren of iets heel anders inhoudt. Socializen en lol hebben vind ik erg leuk, vandaar dat je me vaak op een feestje, borrel of gewoon in de PK kunt vinden. Ik ben ook erg van de aparte humor, dus als je me wil laten lachen, zet dan Monty Python of iets anders absurds op.


Leonie Koomen (Vicepenningmeester en commissaris externe contacten)

Hoi, ik ben Leonie Koomen en derdejaars student scheikunde. Oorspronkelijk kom ik uit Noord-Holland, verdere verdieping is vast niet nodig aangezien jullie bij Warmenhuizen toch waarschijnlijk in koor “Hûh,” roepen. Drie jaar geleden ben ik naar Utrecht gekomen nadat ik uitgeloot was voor geneeskunde. Dit is achteraf goed gekomen, scheikunde is namelijk veel meer mijn ding. Verder heb ik altijd het voornemen om te gaan sporten en ben ik vaak op activiteiten en feestjes te vinden.