CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

28ste bestuur - Exotherm

Jaren: 2013 - 2014


28ste bestuur
Van links naar rechts: Melanie, Riande, Joren, Hugo, Thijs en Bas

Hugo van den Hoek (Voorzitter)

Hallo allemaal! Mijn naam is Hugo van den Hoek en ik ben nu vierdejaars student scheikunde. Hoewel ik geboren ben in Rotterdam voel ik me toch meer thuis in Den Bosch en sinds anderhalf jaar ook in Zeist. Ik ben een fervent liefhebber van goede muziek, van progmetal tot punkrock en nog veel (wees gerust, ook subtielere, minder trommelvliesverscheurende muziek hoor). Ik ga ook veel naar concerten en festivals, wat een soms wat dure maar toch erg leuke hobby is. Ik heb zelf een elektrische gitaar en basgitaar, maar daar doe ik niet zo veel serieuze dingen mee behalve wat meespelen met nummers die ik leuk vind. Verder houd ik heel erg van mooi weer, lange afstanden fietsen, vakantie, feestjes, photobomben, zoveel mogelijk activiteiten van Proton bijwonen en alle mogelijke combinaties van het voorgaande.Joren Vos (Secretaris)

Hallo! Mijn naam is Joren Vos en ik ben vierdejaars student scheikunde. Ik ben geboren in Nijmegen, maar de afgelopen 20 jaar heb ik in Arnhem gewoond. Eind April ben ik verhuisd naar Zeist. Ik houd erg veel van muziek en ik zwem graag en sinds kort ben ik hier weer mee begonnen. Als secretaris ben ik vaak bezig met post, notulen en de agenda bijhouden. Tijdens feesten kun je me vaak ook wel ergens vinden, waarschijnlijk dansend op mijn eigen manier.Melanie Buiteman (Penningmeester en commissaris externe contacten)

Hallo! Voor iedereen die me nog niet kent, ik ben Melanie Buiteman en vierdejaars student scheikunde. Ik ben in mijn leven meerdere malen verhuisd, maar heb toch een lange tijd in Tiel gewoond. Aan het einde van mijn tweede studiejaar heb ik toch de voorkeur gegeven aan Utrecht en hier heb ik het tot nu toe zeker naar mijn zin! Ik vind het leuk om te gaan sporten, dansen, met vrienden af te spreken of gewoon een rustig avondje voor de tv te zitten. Als ik op de Protonkamer niks te doen heb ben ik altijd in voor een spelletje!Riande Dekker (Vicevoorzitter en commissaris onderwijszaken)

Hooi, mijn naam is Riande Dekker en ik ben derdejaarsstudent scheikunde. Ik ben geboren en opgegroeid in het Overijsselse dorp Dalfsen. Tegenwoordig woon ik in Utrecht, maar in het weekend ga ik nog regelmatig terug naar mijn ouders en zusje. Ik houd van sporten en heb jaren gehandbald. Helaas heb ik nog geen tijd gevonden om in Utrecht te gaan sporten, maar bij mijn ouders ga ik nog wel eens naar de sportschool. Verder speel ik ontzettend graag een spelletje tussen mijn bestuurstaken door.Bas Salzmann (Vicesecretaris en commissaris interne contacten)

Hey! Ik ben Bas Salzmann, op dit moment alweer derdejaars student scheikunde. Ik kom uit Leiden, maar woon nu alweer bijna twee jaar in het prachtige Utrecht. Ik ben een fanatiek zeiler en doe het vrij regelmatig met veel plezier. Als ik niet druk bezig ben met het regelen van 1001 dingen of posters aan het ophangen ben dan dan ben ik in de pk te vinden voor de gezelligheid. In mijn vrije tijd loop ik nog een beetje hard.


Thijs Engberink (Penningmeester)

Penningmeester van 18 september 2013 tot en met 15 mei 2014.