CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

29ste bestuur - Geleidend

Jaren: 2014 - 2015


29ste bestuur
Van links naar rechts: Saydi, Luc, Thomas, Sven, Patrick en Veerle

Sven van Iddekinge (Voorzitter)

Halli hallo! Ik ben Sven van Iddekinge, ik leef al meer dan 6200 dagen op deze aarde en studeer scheikunde. Nu zijn er wel meer mensen die ouder zijn dan 166440 uur en scheikunde studeren, dus wat is een ‘Sven van Iddekinge’? Om te beginnen komt een ‘Sven van Iddekinge’ uit het pittoreske Brabant, specifieker het boerengat Berghem. Momenteel is de enige bekende leefplaats van de soort in Lunetten waar de ‘Sven van Iddekinge’ leeft met twee goudvissen. Dit schepsel kan uren kijken naar een elektrische doos waarop bewegende beelden te zien zijn, iets wat hijzelf film noemt. Nu heeft de ‘Sven’ tevens een elektrische typemachine met beeldfunctie waarop hij zogenaamd werk verricht. Nu is er nog niet heel erg veel bekend over deze soort dus alle observaties zijn welkom. Deze sub-soort van de mens is de laatste tijd vaker gespot op de protonkamer, dus als je nog iets te weten wilt komen over deze uiterst zeldzame Homo Sapiens nodig ik je uit om eens een gesprekje met hem aan te knopen als je hem tegenkomt.Thomas Gardenier (Secretaris)

Hoi allemaal! Ik ben Thomas Gardenier, leef al meer dan 21 jaar en ben een vierdejaars scheikundestudent. De gebeurtenissen van mijn leven hebben niet altijd op dezelfde locaties plaatsgevonden; van geboorteplaats naar huidige woonplaats gaat de afstand (met referentiepunt = hier) namelijk van "kan bijna niet verder weg" langs "een uurtje rijden" tot "precies hier". Zoals je misschien hebt opgemerkt, houd ik o.a. van mooie (lees: niet altijd even logische) zinsformuleringen of verwoordingen en random feitjes en weetjes. Verder amuseer ik mezelf (en hopelijk anderen) met het bespelen van hobo en althobo. Vooral althobo is een expressief instrument dat het zeker waard is om te leren kennen.
Tot zover mijn digitale voorstelrondje, ik hoop je nog eens in persoon te kunnen spreken!Patrick van Vliet (Penningmeester)

Hallo! Ik ben Patrick van Vliet, 20 jaartjes oud en derdejaars scheikundestudent. Ik woon sinds februari in het mooie Lombok. Hiervoor heb ik mijn hele leven in het centrum van het Groene Hart gewoond: Woerden! Daar ben ik nog regelmatig te vinden, zoals in de weekenden, om de mensen daar te laten merken dat ik nog steeds besta. In mijn vrije tijd vermaak ik mijzelf met films (of series) kijken, zo nu en dan een computerspelletje te spelen, luisteren naar muziek, rondhangen in de protonkamer of het nuttigen van een paar (speciaal)biertjes. Tenslotte wil ik nog even zeggen dat ik er heel veel zin in heb!Luc Smulders (Vicevoorzitter en commissaris onderwijszaken)

Hoi! De meeste mensen die dit lezen zullen me al kennen, maar voor wie het nog niet weet: ik ben Luc Smulders, derdejaarsstudent scheikunde. Ik ben geboren in Eindhoven en opgegroeid in Helmond. Zo’n twee jaar geleden besloot ik om de Brabantse gezelligheid, inclusief zachte ‘G’, mee te nemen naar Utrecht, waar de sfeer van Proton ook heel gezellig bleek te zijn. Alleen zijn houd ik niet zo van, daarom spreek ik graag af met vrienden, borrel en feest ik graag, ben ik dol op terrassen en zie je me vaak op de Protonkamer. Daarnaast houd ik van een beetje sporten en ben ik avontuurlijk ingesteld als het om reizen gaat. Praten is ook een van mijn hobby’s, dus als je eens een goed of juist oppervlakkig gesprek wil aanknopen, ben ik daar eigenlijk altijd wel voor te porren.Veerle Bogaards (Vicesecretaris en commissaris interne contacten)

Hallo allemaal! Ik ben Veerle Bogaards, ik ben 20 jaar oud en nu derdejaarsstudent scheikunde. Ik kom oorspronkelijk uit Den Haag (die mooie stad achter de duinen) maar woon sinds de helft van mijn eerste jaar in Utrecht. Ik hou van gezelligheid en spreek daarom vaak af met vrienden en ik ben ook vaak bij Proton te vinden. Ik hou daarnaast van lezen, naar de film gaan en muziek luisteren. Om niet helemaal een luie student te zijn heb ik een abonnement bij de sportschool waar ik af en toe gebruik van maak.Saydi Knook (Vicepenningmeester en commissaris externe contacten)

Hooi! Ik ben Saydi Knook, derdejaarssstudent scheikunde. Het eerste jaar van mijn studie ben ik nog in Driebergen blijven wonen, waar ik ben opgegroeid, maar ik woon nu al bijna een jaar in Utrecht. Ik ben iemand die altijd vrolijk is en maar weinig mensen zullen mij ooit chagrijnig (laat staan boos) hebben gezien. Ik hou van dansen en zit nu sinds een jaar op polefitness. Verder hou ik van muziek luisteren, spelletjes spelen, slack-linen, met vrienden afspreken en gezelligheid.