CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

6de lustrumbestuur - Aromatisch

Jaren: 2015 - 2016


6de lustrumbestuur
Van links naar rechts: Elena, Jitse, Dónal, Yoni, Laurens en Sanne

Yoni Nederstigt (Voorzitter)

Lieve allemaal, Ik zal mezelf kort voorstellen, ik ben Yoni Nederstigt, 20 jaar oud en ben derdejaars scheikundestudent. Ik kom van oorsprong uit Broek op Langedijk (Huh wat?! Waar?!), een dorpje in de buurt van Alkmaar. Ik ben de oudste van vier kinderen en ga nog altijd graag naar huis om mijn kleine broertjes (die al langer zijn dan ik) en zusje te zien. Ik woon al sinds het begin van mijn studie op kamers in het mooie Lombok samen met twee huisgenoten en Zorro (de enige man én kat in huis). Ik hou van voetballen maar van een (kaart)spelletje ben ik ook niet vies. En als je eens een goed gesprek wilt of wilt lachen dan sta ik daar altijd voor open.

Dónal van Uunen (Secretaris)

Hey! Mijn naam is Dónal van Uunen en ik ben een derdejaars student scheikunde die 21 jaar oud is. Ondanks mijn Ierse roots ben ik in Gouda opgegroeid, maar nu is het moment aangebroken dat ik de trotse eigenaar ben van de sleutels die mijn eigen kamer in Utrecht doen openmaken, jeuj! Ook ben ik in diezelfde stad een jaar geleden begonnen met zo nu en dan te survivallen bij Olympos. Daarnaast houd ik erg van muziek luisteren, rondhangen met vrienden, bordspelletjes spelen en veel thee drinken (of een willekeurige combinatie hiervan). Verder doe ik sporadisch aan hardlopen, laat ik regelmatig dingen op de grond vallen en ben ik een rustig persoon die zowel van mooi weer als van onweer (bliksem!) kan genieten. Dat was het wel ongeveer, dus als je zin hebt om gezellig een kopje thee te drinken sta ik waarschijnlijk al naast de waterkoker.

Laurens Vedder (Penningmeester)

Hallo! Ik ben Laurens Vedder, inmiddels 20 jaren jong en derdejaars scheikundestudent. Woonachtig in De Bilt, verloochen ik toch nog steeds niet mijn afkomst omdat ik wekelijks terugreis naar het pittoreske Bunschoten‐Spakenburg (jaja, bekend van TV: ‘Voetbal, keek en kibbeling’). Waar ik toch elke week nog met veel plezier de familie bezoek en de vrijdag‐ en zaterdagavonden werk bij de plaatselijke snackbar. Verder vul ik mijn vrije tijd met commissies, mijn moestuin en wat kleine dingetjes die af en toe als random ideeën in mijn hoofd opborrelen, waaronder een van mijn meest verdekt opgestelde hobby’s: koken en bakken (een uurtje 24‐kitchen brengt mij namelijk op een hele hoop ideeën!). Ik ben meestal wel te porren voor een spelletje, dus aarzel niet en schiet me eens aan als ik op de PK rondwaar.

Jitse van der Horn (Vicevoorzitter en commissaris onderwijszaken)

Hoi! Ik ben Jitse van der Horn. Van oorsprong kom ik uit Heerenveen. Dat ligt in het mooie Fryslân, alwaar, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, niet iedereen boer is. Omdat Utrecht dan toch niet echt om de hoek ligt, ben ik aan het begin van mijn studie naar laatstgenoemde stad verhuisd, waar ik ten tijde van schrijven bijna tweeënhalf jaar met plezier woon. In mijn vrije tijd kijk wel eens een film, af en toe een serie, en lees ik ook wel eens een boek. Met regelmaat ben ik ook op de Protonkamer te vinden. Ik zeg zelden nee tegen een potje kaarten, maar ik ben ook wel te porren voor schaak, Kolonisten of Monopoly. Wie weet tot snel!

Sanne de Jong (Vicesecretaris en commissaris interne contacten)

Hallootjes! Mijn naam is Sanne de Jong. Ik ben 21 jaar en vierdejaarsstudent Scheikunde. Oorspronkelijk kom ik uit het mooie Brabant, Tilburg. In deze stad vind elk jaar de grootste kermis van de Benelux plaats! Voor mijn broertje en ik is het een traditie om daar elk jaar opnieuw heen te gaan. Echter heb ik deze stad sinds de helft van mijn eerste jaar verlaten, al kom ik mijn ouders, broertje, zusje en kat zo nu en dan nog een weekendje opzoeken (en de kermis, niet te vergeten). Tegenwoordig woon ik in het leukste studentenhuis op de Warande in Zeist. Hier is ook altijd gezelligheid wat ik heel fijn vind. In mijn vrije tijd kijk ik vaak veel films en series, waaronder anime. Zelf game ik ook graag of lees ik een boek als er tijd voor is. Verder ben ik vaak te vinden op de Protonkamer, bij een gezellige activiteit of natuurlijk een feestje

Elena Höppener (Vicepenningmeester en commissaris externe contacten)

Hoihoi, Ook ik zal me kort voorstellen: ik ben Elena Höppener, 20 jaar oud en ben derdejaarsstudent Scheikunde. Ik ben geboren in Groningen, maar heb onderhand ook in Amsterdam en Arnhem gewoond. Anderhalf jaar geleden heb ik mijn ouderlijkhuis verlaten en ben ik verhuisd naar Utrecht. Ik heb twee studerende broers en een zusje die nog op de middelbare school zit. Ik kan ontzettend goed opschieten met mijn zusje dus ik ga regelmatig nog terug naar Arnhem om met haar van alles te doen! (Vooral veel taarten bakken...) Ik hou dus heel erg van bakken, maar paardrijden, tekenen, zingen en dansen zijn ook onderdeel van mijn favoriete bezigheden! Verder ben ik altijd in voor een spelletje (of twee). Dus heb je zin in een spelletje, of iets anders gezelligs, je weet me te vinden!

De foto´s zijn genomen door Mark Vis.