CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

31ste bestuur - Luminescent

Jaren: 2016-2017


31ste bestuur
Van links naar rechts: Tess, Angela, Joyce, Jelle, Laurens, Liselotte

Jelle Steentjes (Voorzitter)

Lieve lezers, 21 jaren geleden ben ik ter Aarde gekomen onder de noemer: Jelle Steentjes. Dit is het derde jaar dat ik scheikunde studeer in Utrecht waarvan ik er twee in De Bilt heb gewoond. Oorspronkelijk kom ik uit het pittoreske Groessen. In dat dorpje ben ik begonnen met voetballen, wat ik inmiddels in Utrecht heb voortgezet. Naast studeren en voetballen is er nog genoeg tijd om gezellig te doen met vrienden. Dat is bij iemand thuis, in de stad of gewoon bij Proton. Zelfs daarnaast is er nog tijd om iets te doen met mijn huisgenoten of lekker niks te doen op mijn kamer. Aangezien het moeilijk is om alles over jezelf neer te zetten in zo’n kort stukje, hoop ik je op de Protonkamer te zien bij een activiteit, in de pauzes of bij een andere gelegenheid.

voorzitter@ussproton.nlJoyce Kromwijk (Secretaris)

Hallootjes! Ik ben Joyce Kromwijk, een derdejaars scheikundestudente die al twee decennia en één jaar op deze aarde rondloopt. Ik ben geboren in Utrecht, maar getogen in IJsselstein: een gezellig stadje waar ieder jaar in december de grootste kerstboom ter wereld te bewonderen is. Hier ben ik in het weekend te vinden bij de plaatselijke Italiaan waar ik pizza’s serveer en lekkere koffies maak. Verder vallen muziek maken op mijn gitaar, meezingen met de radio en het bezoeken van concerten met vrienden onder mijn favoriete bezigheden. Ook loop ik (heel soms) nog wel eens hard of lees ik een mooi boek. Goede, of slechte, woordgrappen stel ik altijd op prijs, net als een leuk gesprek of spelletje, dus spreek me vooral aan als je me ergens ziet ronddwalen!

secretaris@ussproton.nlLaurens Atteveld (Penningmeester)

Aloha! Ik ben Laurens Atteveld, op het moment van schrijven een derdejaars scheikundestudent die 20 jaren oud is. Geboren en getogen in het verre zuiden, ten opzichte van Utrecht dan, in een plaats genaamd Nieuwegein. Als ik in Nieuwegein ben dan vul ik mijn tijd vooral met scouting, waar ik onder andere leiding geef maar ook nog zelf jeugddeelnemer ben. Als ik daar niet te vinden ben dan is de kans groot dat ik aan het zwemmen ben of in zeldzame gevallen gewoon thuis zit (ik moet mezelf regelmatig even opnieuw voorstellen aan m’n ouders). Mijn werk bestaat trouwens uit het opsluiten van groepjes mensen in donkere kamers, ook wel bekend onder de naam Escape Rooms. Ik ben zelf ook groot fan van bordspellen en voor een dagje Efteling ben ik ook altijd te porren. Tussen al deze activiteiten door zal ik binnenkort nog vaker te zien zijn bij Protonactiviteiten, tot dan!

penningmeester@ussproton.nlAngela Melcherts (Vicevoorzitter en commissaris onderwijszaken)

Hoi hoi! Mijn naam is Angela Melcherts en ik ben 21 jaartjes oud. Ik ben nu vierdejaars student scheikunde. Ik ben geboren in Noord-Holland als de jongste van vijf en al snel verhuisd naar het mooie en ‘meest gemiddelde’ plaatsje van Nederland: Woerden! In het begin van vorig collegejaar ben ik hier op de uithof komen wonen, zodat ik elke ochtend naar de collegezaal of PK kan rollen. In mijn vrije tijd kijk ik graag series/films, ga ik naar het theater, speel ik spelletjes, bak ik taarten of spreek ik af met vrienden. Verder kun je mij altijd op de Protonkamer vinden, dus spreek me vooral aan als je zin hebt om lekker te kletsen met een kopje thee (en taart) of voor een leuk spelletje!

onderwijs@ussproton.nlLiselotte Olthof (Vicesecretaris en commissaris interne contacten)

Hoi! Ik ben Liselotte Olthof, vierdejaars student scheikunde en 23 jaar oud. Ik heb bijna mijn hele leven in Laren (ja die van Gooische Vrouwen) gewoond, maar sinds anderhalf jaar mag ik Utrecht mijn thuis noemen. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met alles wat met computers te maken heeft, wat soms goed uitpakt voor de computer in kwestie. Ook luister ik veel naar muziek en kijk ik graag een film of serie. Sporten is niet echt mijn ding, dus dat compenseer ik een beetje met fietsen van en naar de Uithof. Verder ben ik veel bij Proton te vinden, waar ik altijd wel in ben voor een potje Tai Pan, een ander spelletje of gezellig gesprek.

Intern@ussproton.nlTess van Eeden (Vicepenningmeester en commissaris externe contacten)

Holaa! Mijn naam is Tess van Eeden, ik ben derdejaars scheikundestudent, ik ben 20 jaar oud en ik ben vegetariër, behalve als ik dronken ben. Ik ben geboren en getogen in Nigtevecht (“Wat? Nigtevecht?” Ja Nigtevecht ja, een dorp met maar liefst 1.450 inwoners), maar woon nu al anderhalf jaar in Utrecht. Ik dans graag op festivals, feestjes en fuiven, M’n favoriete synthese is die van [Cr(NH3)6](NO3)3 en je kan me ‘s nachts altijd wakker luimaken voor filmpjes met luiaarden. Of spacekatten. Als ik later groot ben wil ik graag onderzoek doen naar duurzame energie of skilerares of Walter White worden. Ik zal vaak te vinden zijn op de PK en ben altijd in voor een raadsel (Chinees tellen kan ik nog steeds niet en dat vind ik heel vervelend), een spelletje (vooral Koehandel, Monopoly en Tai Pan) of gewoon lekker kletsen (geen voorkeur voor onderwerp; ik heb overal wel iets over te melden, echter niet noodzakelijk iets zinnigs)! Tot gauw!

extern@ussproton.nl