CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

32ste bestuur - Resonant

Jaren: 2017-2018


32ste bestuur
Van links naar rechts: Sofie, Ties, Laura, Marco, Matt, Kristel

Marco Heijnen (Voorzitter)

Volgens mij is dit stukje schrijven tot nu toe het moeilijkste deel van heel mijn tijd als scheikundestudent, want wat moet ik nou allemaal zeggen… Maar goed, hallo iedereen! Ik ben Marco Heijnen, herkenbaar aan mijn baard. Ik ben derdejaars scheikundestudent en kom uit het mooie Brielle (misschien beter bekend als Den Briel in het nummer van Rob de Nijs). Ik word het vrolijkst van pannenkoeken en melk. Wat ik vooral doe met mijn leven is: muziek luisteren, veel eten en memes bekijken. Ik lust graag een speciaalbiertje gepaard met een potje super smash brothers of een kaart-/bordspel. Daarnaast sport ik regelmatig en neem graag ik anderen mee, dus als je een keer de tijd hebt, kunnen we misschien samen gaan!

voorzitter@ussproton.nlLaura Zoutendijk (Secretaris)

Haai, ik ben Laura Zoutendijk, derdejaars scheikundestudent en alweer bijna anderhalf jaar wonend in Utrecht. Daarvoor woonde ik in Leiden, maar wie al eerder met mij heeft gepraat, heeft dat vast al wel eens gehoorrrd. Wat ik in mijn vrije tijd doe is iets wat ik mij ook al bijna 20 jaar afvraag. Over het algemeen krijg ik het wel gevuld met Protonactiviteiten en verder houd ik van wandelen en films kijken. Oja, ik ben ook intens sportief; ik heb namelijk laatst voor het eerst in mijn leven hardgelopen! Héél misschien, als je me volgend jaar op de PK ervan weet te overtuigen, wil ik wel een keer met je gaan hardlopen, maar stiekem wacht ik nog steeds totdat iemand een manier bedenkt waarop je gespierd kan worden door chocola te verorberen.

secretaris@ussproton.nlMatt Peerlings (Penningmeester)

Hoi iedereen! Ik ben Matt Peerlings, vierdejaars scheikundestudent en op moment van schrijven 21 jaar. Dat betekent dat ik overal ter wereld alcohol mag drinken wat ik best wel fijn vind. Ik kom uit het boerenstadje (jaja we hebben stadsrechten) genaamd Wageningen, wat bekend staat om twee dingen. De universiteit en natuurlijk het 5 mei festival, want de vrede met de Duitsers is in Wageningen getekend. Maar goed, intussen woon ik al drie jaar in Utrecht en het bevalt me uitstekend. Ik houd veel van sporten, zoals tennis, hardlopen en fitness. Daarnaast ben ik vaak te vinden bij Proton (dit jaar waarschijnlijk nog meer) en ook vind ik het leuk om te chillen met mijn huisgenoten. Ik ben enorm gek op spelletjes, zoals Taipan, klaverjassen, hartenjagen, rikken, saboteur en nog veel meer, dus schiet me hier vooral voor aan!

penningmeester@ussproton.nlTies Bakker (Vicevoorzitter en commissaris onderwijszaken)

Hallo allemaal, mijn naam is Ties Bakker, ik ben derdejaars student scheikunde en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in een plaats in het verre zuiden van Noord-Brabant genaamd Best. Hier vanuit ben ik naar boven getrokken met als eindpunt Utrecht. Als ik naast het studeren niet in de Protonkamer te vinden ben zit ik waarschijnlijk iets uit elkaar te halen, of ben aan het eten. Naast spelen met elektronica probeer ik ook af en toe nog te sporten door binnen of buiten te gaan klimmen. Maar in een stuk van een alinea is een geheel persoon nooit de beschrijven, dus vraag me vooral naar al mijn eigenaardigheden als je me weer eens op de pk ziet zitten!

onderwijs@ussproton.nlKristel Jagtenberg (Vicesecretaris en commissaris interne contacten)

Hoi iedereen! Mijn naam is Kristel Jagtenberg, ik ben vierdejaars student scheikunde en ik ben 21 jaar. Ik kom uit het mooie Elburg, een klein stadje op de Veluwe, maar woon nu al ruim tweeënhalf jaar in Casa Confetti, het gebouw met al die kleurtjes. Recht onder de Italiaanse vlag, vanaf de voorkant gezien (voor als je eens wilt zwaaien!). Wanneer ik niet naar buiten kijk, ben ik waarschijnlijk een rondje hardlopen, thee of wijn aan het drinken met mijn huisgenoten of naar vrienden. Of bij een Protonactiviteit. Verder hou ik van kristallen en vind ik het leuk om gezellig te kletsen of een spelletje te spelen op de Protonkamer, dus hopelijk tot snel!

Intern@ussproton.nlSofie Lazeroms (Vicepenningmeester en commissaris externe contacten)

Heyhoi! Ik ben Sofie Lazeroms, 19 jaar en derdejaars Scheikundestudent. Ik kom uit Velp(026!!!!), maar woon al sinds een tijdje op mezelf hier in het mooie Utrecht. Ik hou van series kijken, slapen, eten en turnen. Ook vind ik het chill om muziek te luisteren, Beyoncé is mijn favoriet! Ik heb nog steeds mijn Nintendo DS Lite, want ook gamen vind ik wel leuk! Vooral die klassiekers zoals Mario Kart. Ik ben best wel sportief, maar ik heb ook genoeg luie momenten. Ohja, dieren vind ik ook superleuk! Als laatste vind ik het natuurlijk vet gezellig om een praatje met mensen te maken, dus ik zie jullie graag op de Protonkamer!

extern@ussproton.nl