CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

33ste bestuur - Katalytisch

Jaren: 2018-2019


33ste bestuur
Van links naar rechts: Dinja, Winnie, Just Pé, Hidde, Suzanne en Daphne

Hidde Nolten (Voorzitter)

Haaai! Ik ben Hidde Nolten, 20 jaren oud en daarmee de jongste van dit bestuur. Dat had je misschien niet gedacht, want ik ben ook de langste met 182 cm. Ik ben geboren in Rotterdam, maar heb het grootste gedeelte van mijn leven in Hilversum gewoond. Bij Proton ben ik vaak op de borrels te zien, maar afgelopen jaar heb ik ook veel onderwijs-gerelateerde activiteiten bezocht en heb ik veel gewerkt aan de nieuwste Almanak. Mijn hobby’s zijn sport kijken, slechte grappen vertellen/aanhoren, borrelen, hockeyen, films kijken, vakantie vieren en scheikunde doen. M’n favoriete film is ‘İThree Amigos!’ en mijn favoriete liedje is de akoestische versie van ‘Dakterras’. Als je meer of minder wil weten, wil ik graag een keer praten op de PK onder het genot van een (speciaal)biertje of andere versnapering.

voorzitter@ussproton.nl

Just Pé Jonasse (Secretaris)

Geachte leden van de Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging “PROTON”, aangezien er zeker wat matige grappen voorbij zijn gekomen en zullen komen zal ik mij proberen te beperken tot wat beter materiaal. Ik heet Just Pé (dat is dus één naam, en niet twee namen) en ben slechts 21 jaren oud. Over het algemeen kun je mij herkennen door de langdradige, onzinnige en voornamelijk sterke verhalen die ik vertel over allerlei onderwerpen. In mijn vrije tijd lees en zwem ik veel, of overdenk ik wat de beste manier is om mijn huisgenoten om 06:00 uur uit bed te krijgen. Verder stuur ik nog wel eens een roeibootje en geniet ik erg van allerlei soorten kaartspelletjes onder het genot van een biertje (of twee).

secretaris@ussproton.nl

Suzanne den Haan (Penningmeester)

Lieve Protonleden, het voelt bijna als een verhaal voor een hospiteeravond dit. Maar: Ik ben Suzanne, vierdejaars MLS-student en 22 jaar oud. Ik kom uit het mooie IJsselstein, wat niet al te ver van Utrecht af ligt, en woon nu gezellig in Tolsteeg. Mijn vrije tijd vul ik over het algemeen in met wat piano spelen, netflixen, sporten, spelletjes, koken (en eten) en uitslapen wanneer mogelijk. Ook vind ik het erg gezellig om ’s avonds nog met vrienden af te spreken en gezellig pauzes houden tussen het studeren door. Verder heb ik vanaf mijn 6e tot aan vorig jaar gehockeyd, doordat mijn leven wat meer verplaatst is naar Utrecht. Overigens heb ik een zwak voor schoenen in de sale die dan alsnog te duur zijn, maar op het geld van Proton zal ik beter letten.

penningmeester@ussproton.nl

Winnie Henderson (Vicevoorzitter en commissaris onderwijszaken)

Hee, hoi, hallo Proton! Mijn naam is dus Winnie, maar ik heb een vaag vermoeden dat mijn naam wel onder de foto of bovenaan dit stukje komt. Dus het was eigenlijk volledig overbodig dat te zeggen. En dit dus ook eigenlijk. Ik ben 22 jaar en doe al drie jaar met plezier de MLS-track. In mijn vrije tijd ben ik eigenlijk vooral in de PK aan het zeuren dat ik ècht geen bapao/chocolade/noedels moet nemen. Ik ben de kleinste van dit bestuur (wel bijna het oudst!!!!) maar dat maakt me juist extra ‘pittig’. In principe wel nodig want ik wil op het gebied van onderwijs jullie belangen behartigen. Verder heb ik ruim tien jaar trompet gespeeld in een fanfareorkest, houd ik van nette aantekeningen en heb ik te veel kamerplanten. Ook heb ik een ruime interesse voor giftige stoffen en dus ben ik bij arseen helemaal in mijn element (haha).

onderwijs@ussproton.nl

Daphne Dekker (Vicesecretaris en commissaris interne contacten)

Hola! Ik ben Daphne Dekker, ik ben 22 jaar oud en heb het derde jaar van mijn bachelor Scheikunde afgerond. Ik ben opgegroeid in Oldemarkt, een klein dorpje dat nog net niet in Friesland ligt, maar woon nu, na wat rondzwervingen in Amerika, lekker op de Uithof. Tijdens mijn kb-gesprekje moest ik vertellen over mijn sterke kanten, maar helaas is een stukje over mezelf schrijven daar niet een van. Ik ben spontaan vergeten wat ik in mijn vrije tijd doe, maar ik geloof dat ik onder andere houd van films en series kijken. Als jullie dus eens willen discussiëren over The Lord of the Rings of willen fangirlen over Pirates of the Caribbean (of fangirlen in general eigenlijk, ik ben vrij makkelijk enthousiast te krijgen), kom me dan gezellig opzoeken in de Protonkamer!

intern@ussproton.nl

Dinja Sanders (Vicepenningmeester en commissaris externe contacten)

Hoihoi! Ik ben Dinja Sanders, inmiddels 20 jaar oud. Ik kom uit de omgeving van Amsterdam, maar ben op de een of andere manier tóch in het knusse Utrecht beland. In dit bestuur ben ik waarschijnlijk degene die je het eerst een volledig pak chocolate chip cookies in haar eentje naar binnen zult zien werken, want daar heb ik nu eenmaal een gigantisch zwak voor! Verder ben ik zo iemand die na 10 jaar paardrijden nog steeds niet is uitgekeken op dat rondhobbelen, dus dat doe ik in mijn vrije tijd ook nog steeds fanatiek. Mede daarom heb ik nog steeds mijn paardendekbedovertrek trouw op mijn bed liggen. Over bedden gesproken, ik kan trouwens enorm genieten van lekker uitslapen en doe dat ook regelmatig. Ten slotte is mijn grootste droom in het leven om ooit de sportschool nog eens van binnen te zien in plaats van er heel hard langs te fietsen.

extern@ussproton.nl