CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

34ste bestuur - Kristallijn

Jaren: 2019-2020


34ste bestuur
Van links naar rechts: Stefan, Dylan, Sonja, Martijn, Ayla en Inge

Martijn Hut (Voorzitter)

Heyhoi, mijn naam is Martijn Hut, ik ben 20 jaar oud en derdejaars student Scheikunde. Oorspronkelijk kom ik uit het mooie stadje achter de dûnah, maar ik woon al sinds het begin van mijn studententijd in Utrecht. In mijn vrije tijd roeide ik veel (5 x per week, ik lijk wel gek) en ik probeer nu zoveel mogelijk met vrienden af te spreken (soms studeerde ik ook nog wel een beetje). Ik heb een ongezonde obsessie met het getal 15, speel af en toe gitaar (en ukelele) en ik zing vaak heel de dag door (maar ben wel stil als je het vraagt ;)). Als je me ooit in Olympos ziet, ben ik altijd in voor een 1 v 1 op de ergo. Als je me in de PK ziet ben ik altijd wel in voor een leuk gesprek of een potje Skip Bo. 

voorzitter@ussproton.nl

Sonja Wilms (Secretaris)

Alowa! Ik ben Sonja Wilms, 20 jaar oud en ik zit nu in de m’n derde jaar bij de studie Scheikunde. Ik woon nu al 2 jaar (wow realisatiemomentje) in een herenhuis in het centrumpje van U. Ik kom uit het dorpje Pijnacker, dat ligt tussen Den Haag en Rotterdam in, misschien kennen jullie het van die NOS terrorist Tarik Z., die kwam ook uit Pijnacker. Mijn moeder heet Marjan, ze is onderhand een kleine legende geworden bij Proton, dus wellicht is het goed om haar naam te onthouden. Ik heb de afgelopen 10 jaar gevolleybald maar dit jaar ben ik helaas gestopt. Daarbij loop ik heel af en toe hard of ben ik te vinden in de sportschool. Ik heb echt een passie voor koekjes bakken en koken en houd dan ook wel van lekker eten. Waar je me echt gelukkig mee maakt, zijn snoepjes en zure dingen, ik houd ook meer van snoepjes dan van chocolade. Ik denk dat veel mensen mij zullen omschrijven als altijd vrolijk, wat ik ook vaak ben dus als je zin hebt in een knuffel of slechte grappen om wat vrolijker te worden, maak dan vooral een praatje met me :D.

secretaris@ussproton.nl

Ayla Dekker (Penningmeester)

Hallo?! Ik ben Ayla Dekker, 20 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Tilburg in het gezellige Brabant, maar ondertussen woon ik al 2 jaar in Utrecht, wat me zeker goed bevalt. Als ik niet bezig ben met een bestuursjaar studeer ik naast scheikunde ook natuurkunde. In mijn vrije tijd vind ik een beetje gezellig doen met vrienden en een avondje thuis Netflixen of een boek lezen erg chill. Vroeger was ik ook nog behoorlijk sportief met onder ander korfbal en jiujitsu, maar dat is met het studentenleven er een beetje bij ingeschoten. Tegenwoordig probeer ik mezelf een paar keer per week naar de sportschool te slepen. Dit is ook wel redelijk nodig, want een van mijn andere grote hobby’s is bakken. Komend jaar zul je me echter vaak in de PK kunnen vinden, waar ik zeker geen nee zeg tegen een gezellig gesprek of leuk spelletje!  

penningmeester@ussproton.nl

Dylan van Tongeren (Vicevoorzitter en commissaris onderwijszaken)

Beste lezer,
Wat weten we over het Proton? Om te beginnen is het wel wat klein en onder andere te vinden in atoomkernen, maar boven alles is het Proton natuurlijk positief. Ik ben Dylan van Tongeren, negentien jaar oud en derdejaars student scheikunde, en net als het Proton heb ik positiviteit hoog in het vaandel. Desondanks ben ik niet zo zuur en hou ik wel van een verhoogde pHaha. Daarnaast ben ik na te zijn geboren in het tropische Suriname opgegroeid in het net iets minder tropische Wageningen, besta ik voor minimaal zestig procent uit Bar-Le-Duc en probeer ik het te maken in de hip hop scene. Ik wil dan ook best wat voor je freestylen, maar of er iets goeds uitkomt is niet te garanderen.

onderwijs@ussproton.nl

Inge de Bruin (Vicesecretaris en commissaris interne contacten)

Hoi allemaal! Ik ben Inge de Bruin, 19 jaar oud en derdejaars student Scheikunde. Na mijn hele leven in Leerdam te hebben gewoond, ben ik in mijn tweede jaar toch verhuisd naar het mooie en gezellige Utrecht. Ik ben te herkennen aan lang blond haar en het talent om om vrijwel alles te kunnen lachen. Wanneer ik geen gekke stofjes op het lab aan het maken ben, sport, lees of Netflix ik graag. Daarnaast luister ik graag naar muziek en hoop ik ooit mijn platencollectie zo groot te krijgen als die van Harvey Specter uit Suits. Ik word heel erg blij van fruit en chocolade. Iets minder blij word ik van kaas, de kapper en zwemmen in natuurwater. Verder ben ik altijd in voor een gezellige Protonactiviteit of een praatje op de Protonkamer, dus spreek me vooral aan als je wilt kletsen over van alles en nog wat!

intern@ussproton.nl

Stefan Bismeijer (Vicepenningmeester en commissaris externe contacten)

Heyhey, ik moet hier dus wat dingen neerzetten over mezelf, ookal ben ik daar heel slecht in, maar hier gaan we. Mijn naam is Stefan Bismeijer en ik ben iets meer dan 20 jaar geleden geboren in de stad van haring en Unilever onderzoek, oftewel Vlaardingen. Op dit moment ben ik derdejaars Scheikundige, maar studeer ik even niet. Naast het zijn van bestuur, hou ik wel van sporten en het sporadisch lezen van een boek. Verder kan je me vaak achter een schermpje van variërende grootte vinden of ben ik aan het eten. Als je ooit naar me op zoek bent om wat te vragen of om een slecht gesprek te hebben ben ik waarschijnlijk gewoon op de PK te vinden. En mocht je een keer ijskoffie tegenkomen in de koelkast, dan is het waarschijnlijk van mij.

extern@ussproton.nl