CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

7de lustrumbestuur - Coördinerend

Jaren: 2020-2021


7de lustrumbestuur
Van links naar rechts: Lisanne, Paul, Fleur, Marie, Bram en Tim

Marie Velada Dugois (voorzitter)

¡Buenos días! Ik ben Marie, derdejaars scheikundestudent en 20 jaar oud. Ik ben 10 jaar geleden uit Spanje naar Nederland verhuisd, en heb sinds kort ook een kamer in Utrecht. Ik heb erg lang gevolleybald maar helaas heb ik daar geen tijd meer voor. Wat ik nog wel in mijn vrije tijd doe is veel lezen of series kijken. Ik ben vooral een fan van klassieke Engelse literatuur, dus als je een goed gesprek over Shakespeare of Jane Austen wilt, ben ik altijd bereikbaar. Ik ben op dit moment ook heel druk bezig met een mooie stad maken in de nieuwe Animal Crossing, dus mocht je fruit willen verkopen op mijn eiland, geef me vooral je vriendencode door!

voorzitter@ussproton.nl

Fleur Neijenhuis (Secretaris)

Hee, ik ben Fleur, 19 jaar, en ik ben derdejaars scheikundestudent. Vorig jaar ben ik vanuit Elst, een dorpje tussen Arnhem en Nijmegen, verhuisd naar het mooie Zeist, waar ik regelmatig geniet van een fiets- of wandeltocht door het bos. Ik verspil tot mijn eigen ergernis soms hele dagen aan huizen bouwen op Sims, sta regelmatig op een yogamatje (maar ben nog steeds niet lenig) en repen chocola overleven het niet langer dan één dag in mijn buurt. Na veel jaren musicallessen gevolgd te hebben, heb ik een enorme liefde opgebouwd voor muziek uit films en musicals, bijvoorbeeld Grease, Marry Poppins of Hamilton, maar het meest fan ben ik van ABBA. Ik ken alle tekst uit mijn hoofd, dus kom vooral een keer samen een liedje zingen!

secretaris@ussproton.nl

Bram Nanninga (Penningmeester)

Heyy, ik ben Bram. Ik heb nu 2 jaar scheikunde gestudeerd en ben vlak voor de Corona crisis in het mooie Zeist gaan wonen. Hiervoor woonde ik bij mijn ouders in Hoofddorp. Ik zwom toen nog elke week en nu vind ik het leuk om zo af en toe baantjes te trekken. In mijn vrije tijd kijk ik veel series die te maken hebben met misdaad en houd ik ervan om met vrienden te chillen onder het genot van een goed drankje. In de Protonkamer klets ik ook graag de oren van je hoofd of spelen we een spelletje, want dat doe ik ook maar al te graag. Ook lijkt het me heel leuk om gebarentaal te leren, dus als je me iets gek ziet doen op de Protonkamer, is dat de reden. Tot gauw!

  

penningmeester@ussproton.nl

Paul Bokslag (Vicevoorzitter en commissaris onderwijszaken)

Goedemorgen. Ik ben Paul Bokslag, nu derdejaars scheikundestudent, en 22 jaar oud. Van origine ben ik een kruikenzeiker, ook al heb ik niet zo veel met carnaval. Na een half jaar in Eindhoven te hebben gestudeerd heb ik een goede keus gemaakt en ben ik in het mooie Utrecht terecht gekomen. Ik ben veel met muziek bezig, ben een redelijke computer nerd, probeer te skateboarden zonder ernstig gewond raken en ga graag naar DnB feestjes tot 6:00 (doordeweeks probeer ik wel gewoon om 24:00 te gaan slapen). Als je me in de PK ziet ben ik meestal aan het Tai Pannen, als dat niet zo is ben ik waarschijnlijk mensen aan het verzamelen om dat te gaan doen. Ik ga goed op diepe gesprekken dus als je je daar in kan vinden spreek me vooral een keer aan!

onderwijs@ussproton.nl

Tim Laning (Vicesecretaris en commissaris interne contacten)

Halloo, ik ben Tim, 21 jaar oud en vierdejaars scheikundestudent. Ik ben geboren en getogen in het mooie dorpje Putten, en woon nu ongeveer anderhalf jaar af en aan in Utrecht. Ik hou van gitaarspelen en af en toe gamen, maar het grootste deel van mijn tijd gaat op aan Netflix. Ik zit nu 10 jaar op scouting, en in het weekend geef ik leiding aan de padvindsters. Tegenwoordig ben ik ook veel bezig met koken (vooral veel kookfilmpjes op Youtube), dus als je nog een leuk recept hebt, stuur het vooral door! Over eten gesproken, ik weet dat het een controversiële mening is, maar ik ben er sterk van overtuigd dat pannenkoeken geen avondeten zijn. Ook luister ik veel muziek maar heb ik niet per se een favoriet genre, ik luister eigenlijk naar vrijwel alles als het even uitkomt.

intern@ussproton.nl

Lisanne Blom (Vicepenningmeester en commissaris externe contacten)

Hallo allemaal, Ik ben Lisanne, 21 jaar en op dit moment (bijna) klaar met mijn bachelor Scheikunde. Na het horen van mijn (Brabantse!!) zachte g zou je niet denken dat ik al 4 jaar in Utrecht woon, maar da’s echt! ;) Ik ben fan van de OranjeLeeuwinnen, hou van honden- en kattenfilmpjes en ben van mening dat warme chocomel in elk seizoen gedronken kan worden. Als je iemand zoekt om tien keer dezelfde film mee te kijken, ben ik ook de juiste persoon, aangezien ik het einde van een film maar zelden onthoud. Naast het tig keer opnieuw kijken van films besteed ik veel tijd aan random projecten. Zo maak ik nu een Monopolyspel op InDesign en heb ik vorig jaar geborduurd op een jasje. Ik ben nu misschien niet op de PK te vinden, maar mocht je toch een praatje met me willen maken, dan mag je me altijd een berichtje sturen. P.S. Please stuur me leuke dierenfeitjes, mocht je die hebben.

extern@ussproton.nl