CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

36ste bestuur - Exciterend

Jaren: 2021-2022


36ste bestuur
Van links naar rechts: Renate, Chantal, Luke, Alex en Kim

Luke de Jong (Voorzitter en commissaris externe contacten)

Haaalllooo allemaal! Ik ben Luke, maar dat stond waarschijnlijk ook hierboven. Tevens ben ik derdejaars scheikundestudent. Ik kom uit een klein boerendorpje, Heteren. Dit ligt tussen Arnhem en Nijmegen, en telt zowat meer koeien dan mensen.  In mijn vrije tijd houd ik me voornamelijk bezig met kattenfoto’s, koken en leuke GIFS, maar als ik mijn tijd daar niet aan verdoe, speel ik graag spelletjes, praat ik met mede-protonezen en game ik op mijn switch. Ik heb zowat bijna alle horrorfilms gezien, en schrik alsnog van alles. Als nog jij iemand nodig hebt voor een spelletje Exploding Kittens of Unstable Unicorns kan je altijd bij mij aankloppen ;P.

voorzitter@ussproton.nl / extern@ussproton.nl

Chantal Beumer (Secretaris)

Heyo, ik ben Chantal. Ik ben derdeaars scheikundestudent en ik ben 19 jaar oud, de jonkie van het bestuur. Ik woon nog bij mijn ouders in Veenendaal. Een van mijn favoriete hobby’s is lezen en dit zal je me dan ook waarschijnlijk vaak zien doen, ik heb namelijk een erg grote TBR stapel. Ik heb ook een hele lieve hamster genaamd Quark, ja inderdaad zoals het deeltje. Verder ben ik altijd wel in voor een potje Just Dance op m’n switch. Ik hou erg van musicalmuziek en Netflix. Ook word ik ietwat fanatiek bij een spelletje of een puzzel.

secretaris@ussproton.nl

Alex Nijland (Penningmeester)

Hey, ik ben Alex, 21 jaar en ik zit nu in mijn vierde jaar scheikunde. Ik woon nu al 2 jaar in Zeist, maar van oorsprong kom ik uit het mooie Arnhem. Naast mijn studie ben ik ook nog voetbal scheidsrechter en probeer ik op moment het mountainbiken op te pakken. Verder game ik af en toe of verdoe ik mijn tijd met het kijken van YouTube video’s. Daarnaast hou ik er wel van om een leuk kaartspelletje te spelen en met name voor een potje Tai Pan ben ik altijd wel te porren.

penningmeester@ussproton.nl

Renate Baarslag (Vicevoorzitter en commissaris onderwijszaken)

Gegroet! Ik ben Renate, inmiddels al 21 jaar op deze Aarde en nu alweer vierdejaars student van die prachtige studie genaamd scheikunde. Ik mag nu al een jaar Utrecht mijn woonplek noemen, maar ik kom eigenlijk uit het verre Amersfoort. Naast studeren (en nu besturen) probeer ik in mijn vrije tijd nog wat piano te spelen, puzzels te maken en te wandelen. Ik heb overigens een passie voor het leren over van alles en nog wat, dus als je nog willekeurige feitjes wilt uitwisselen kan je me zeker aanspreken! Maar je mag me op de PK ook zeker komen opzoeken om een spelletje te spelen, want daar ben ik ook dol op :)

onderwijs@ussproton.nl

Kim Bouwmeester (Vicesecretaris, vicepenningmeester en commissaris interne contacten)

Heehee, mijn naam is Kim en ik ben 20 jaartjes jong. Ik ben nu bezig met mijn derde jaar scheikunde. Ik woon nu in Zeist voor al meer dan een jaartje. Ik ben heel erg fan van spelletjes! Ik wil eigenlijk altijd wel meedoen, een nieuw spelletje leren of er één aan andere leren! Verder vind ik lezen en geocachen leuk en game ik zo nu en dan (voornamelijk Dark Souls of op mijn switch). Mijn favoriete dier is een panda en hierdoor krijg ik van mensen altijd panda gerelateerde dingen. Ik hou ook heel erg van muziek en vind het hierdoor ook leuk om af en toe naar een concert te gaan :)

intern@ussproton.nl

Niet alleen heb ik mijn hele lange functie, maar ik ben ook nog eens één van de twee vertrouwenspersonen. Als je ergens mee zit of even wilt kletsen kan je altijd naar mij (of Luke) toe komen! Ook kan je altijd een appje sturen of mailen naar:

vertrouwenspersoon@ussproton.nl