CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

37ste bestuur - Magnetisch

Jaren: 2022-2023


37ste bestuur

Midas Waakop Reijers (Voorzitter)

Er was eens een bestuur, en daar zit een voorzitter in. Dat ben ik dus, Midas Waakop Reijers. Ik studeer naast scheikunde ook de schitterende natuurkunde. Ik hou van muziek maken, dansen, herrie maken. Zo heb ik vorig jaar samen met de protonband het hele theater op zijn kop gezet. Verder hou ik ontzettend veel van eten, dus geef me vooral eten (alsjeblieft). Verder ga ik graag met mijn secretaris klimmen bij boulderhal Zuidhaven. Er valt altijd wel wat te lullen met mij. Binnenkort vind je me heel veel op de pk, dus plof lekker op de bank om al je mooie verhalen aan mij voor te dragen!

voorzitter@ussproton.nl

Emma Rog (Secretaris)

Hoi allemaal! Ik ben Emma Rog (maar blijkbaar luister ik ook wel eens naar Emmer), 20 jaar oud en derdejaars scheikundestudent. Ik woon nu al weer een tijdje in Utrecht, maar daarvoor heb ik bijna mijn hele leven in Beuningen gewoond. In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met dansen, muziek luisteren, creatieve projecten beginnen (ze ook afmaken is een ander ding) en mij enorm uit te sloven in de keuken. Verder probeer ik nog wel eens, als ik tijd en geen hoogtevrees heb, aan een bouldermuur te hangen. Ik heb enorm veel zin om jullie allemaal te spreken op de PK dit jaar, maar mocht je mij nou daar niet kunnen vinden, moet je misschien gewoon even omlaag kijken ;)

secretaris@ussproton.nl

Tessa IJsselmuiden (Penningmeester)

Hey allemaal! Ik ben Tessa IJsselmuiden, derde jaars scheikunde student. Ik ben geboren in het verre West-Friesland. Als je mij niet op de pk ziet ben ik zeer waarschijnlijk in de turnhal te vinden! Maar in de zomer verwissel ik het salto's maken even voor de watersport wakeboarden. Nu de zon weer schijnt, ben ik ook bezig met het onderhouden van mijn kleine moestuintje. Of ik hier nu echt de beste in ben is nog de vraag want de meeste plantjes overleven de zomer vaak niet… Oja en niet te vergeten, ik heb een onverdraaglijke liefde voor kaas! Ik ben altijd te porren voor een spelletje, dus hopelijk tot snel op de pk!

penningmeester@ussproton.nl

Henk-Jan Akkerman (Vicevoorzitter en commissaris onderwijszaken)

Hallo mensen, misschien ken je me al, maar als je derdejaars of jonger bent, ben ik bang van niet. Ik ben Henk-Jan, ook wel H-J (niet het biermerk) of Hakkerman. Ik ben vierdejaars scheikunde student en ben als het goed is aan het eind van dit jaar klaar met mijn bachelor. Maar omdat Proton zo gezellig is (en ik nog niet zo veel zin in mn master heb) plak ik er een bestuursjaar achteraan. Ik zal over de onderwijs gerelateerde kant van Proton gaan, dus als je klachten hebt over een cursus of er is iets anders niet in orde, dan kan je volgend jaar bij mij terecht. Hopelijk tot op de op de Protonkamer of de volgende activiteit!

onderwijs@ussproton.nl

Fabian Mohammad (Vicesecretaris en commissaris interne contacten)

Hallo Iedereen. Ik ben Fabian Mohammad 20 jaar oud en derdejaars student scheikunde. Ik ben geboren en getogen in het mooie Utrecht (maar ik heb de domtoren nog nooit beklommen...). Naast het studeren, vind ik het leuk om te puzzelen, lezen, een serie kijken, te gamen op mijn switch (stuur je friend code door :)) en als ik nog motivatie heb naar de gym te gaan. Ik kijk erna uit om met jullie een spelletje te spelen of te praten op de PK. Beiden mag natuurlijk ook!

intern@ussproton.nl

Iris van Dort (Vicepenningmeester en commissaris externe contacten)

Hoi! Ik ben Iris van Dort, 21 jaar en vierdejaars scheikunde student. Oorspronkelijk kom ik uit Deventer, maar ik woon nu al weer bijna 3 jaar in het mooie Utrecht. In mijn vrije tijd geniet ik graag van muziek, een goed boek en van kunst (soms doe ik zelf ook een poging om iets moois te maken).

Ook ben ik heel graag buiten om van de zon te genieten en te wandelen en sta ik vaak op het volleybalveld. Verder ben ik goed in studie ontwijkend gedrag vertonen en kan je me daarom vaak op de pk vinden. Dus als je ooit een spelletje wil spelen hoef je waarschijnlijk niet veel moeite te doen om me te overtuigen :)

extern@ussproton.nl