CursusPlanner | Osiris OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "Proton"

De Chemograaph (Chemograaph)

Leden:

v.l.n.r. Diederik Bloemendal, Kristel Jagtenberg, Maarten Bransen, Pascale Ooms (hoofdredactie), Koen Vermeulen, Ffion Steenvoorden (hoofdredactie), Luuk van den Berg, Florine Kooij, Vincent Spit en Daphne Dekker. 


Belasting: Licht
Doel: Bedrijfsleven, Studie-inhoudelijk, Ter ontspanning
Verband: Protongericht

Chemograaph

De Chemograaph is het verenigingsblad van Proton en dient tevens als spreekbuis voor het Departement Scheikunde. Het blad komt vijf maal per jaar uit en is gevuld met chemisch gerelateerde artikelen, interviews en verslagen van Protonactiviteiten. De oude edities van de Chemograaph zijn hier terug te vinden.

De redactie is verantwoordelijk voor de inhoud en heeft als belangrijkste taak het schrijven van de vele stukken die De Chemograaph elke keer weer bevat. Daarnaast komen ook anderen in De Chemograaph aan het woord: regelmatig schrijft een hoogleraar een artikel en worden oud-leden van Proton geïnterviewd over het leven na de studie. Daarnaast zijn bijdragen van derden natuurlijk altijd welkom: heb je een leuk stukje, vraag of andere opmerking? Stuur het dan naar de redactie op chemograaph@ussproton.nl!

Redactieadres:
De Chemograaph
p/a U.S.S. Proton
Princetonplein 5
3584 CC Utrecht
tel. +31(0)30 2531631
chemograaph@gmail.com


« COz - Diescommissie »