CursusPlanner | Osiris OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "Proton"

Commissie onderwijszaken (COz)

Leden:

Luuk van den Berg, Just Pé Jonasse, Steijn Dubbink, Matthijs Alting, Geert Schulpen, Robin van der Kruit, Dinja Sanders en Thomas van Dam.


Belasting: Gemiddeld
Doel: Bedrijfsleven, Studie-inhoudelijk
Verband: Protongericht

COz

De Commissie Onderwijszaken, ook wel COz genoemd, organiseert elk jaar interessante lezingen, excursies, masterborrels en voorlichtings- en informatieavonden voor de leden van Proton. Naast het organiseren van de bovengenoemde activiteiten, organiseert de COz ook een korte buitenlandse studiereis. Deze reis is vooral bedoeld voor de eerste en tweedejaars om alvast te kijkje te nemen in de wereld van de chemie. Naast het bezoeken van een universiteit zal ook een bedrijf of instituut worden bezocht op de eerste dag. De tweede dag wordt vaak gereserveerd voor culturele activiteiten.

Mocht je een graag over een bepaald onderwerp een lezing willen krijgen of zou je graag een bepaald bedrijf willen bezoeken, twijfel dan niet om je idee in de COz-ideendoos achter te laten in de Protonkamer. Iemand van de commissie aanspreken of het bestuur e-mailen is natuurlijk ook mogelijk.


« CEC - Chemograaph »