CursusPlanner | Osiris Gegevens wijzigen | OER | Chemograaph

Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging "PROTON"

Finer Things Club

Belasting: Gemiddeld
Doel: Ter ontspanning
Verband: Protongericht

Finer Things Club In onze huidige maatschappij moet alles veel en vlug. Echter is het soms juist goed om stil te staan bij de meer verfijndere frutsels in het leven. Binnen dit gezelschap draait het om de dingen waar men aandacht, moeite en liefde in heeft gestoken. Van lekker eten tot literatuur en van muziek tot musea.

Om de week komen we bij elkaar met een bepaald thema ingedachte, denk bijvoorbeeld aan Frankrijk of natuur. De gespreksgroepjes zullen bewust klein gehouden worden (5 leden), zodat iedereen aan het woord komt en mee kan doen aan het gesprek. Je wordt ook van harte aangemoedigd om iets mee te nemen om het er over te hebben, als het maar binnen het thema past. In totaal laten we 15 leden toe zodat iedereen de kans heeft om deel te nemen aan een activiteit.

De Verfijnde frutsels vereniging is geïnspireerd door ”The Finer Things Club” uit de Amerikaanse serie The Office. We zullen dus ook een aantal gebruiken van hen overnemen: zo wordt er tijdens bijeenkomst niet gesproken over studie gerelateerde zaken en behoren de discussies beleefd te blijven.

Aanmelden kan via deverfijnderedingenclub@gmail.com of een brief te sturen aan het adres van Proton. Bij een aanmelding krijg je een thema opgestuurd waarop je moet antwoorden. Als het goed past bij het thema en de leden van de VFV kunnen er verder op bouwen, als bij een echte activiteit, krijg je de formele uitnodiging om deel te nemen aan bijeenkomst. Hierna krijg je te horen of je volwaardig wordt toegelaten tot de vereniging.


« Metaphysical Chemistry Society - U.S.S. Silenos »